Închide meniul

Neluțu Varga, răspuns uluitor pentru Dan Șucu: „Să o întrebe pe soția dânsului cine sunt!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 25 mai 2022, 18:40

Neluțu Varga, răspuns uluitor pentru Dan Șucu: Să o întrebe pe soția dânsului cine sunt!”

Scandal între Dan Șucu și Neluțu Varga

Colaj cu Dan Șucu și Neluțu Varga / Hepta

Neluțu Varga, patronul lui CFR Cluj, a avut un răspuns ironic pentru Dan Șucu, noul acționar de la Rapid, care a pretins că nu-l cunoaște pe conducătorul din spatele campioanei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prima conferință de presă susținută la Rapid, Dan Șucu l-a atacat pe Neluțu Varga: „Eu nu-l cunosc. Nu cunosc afacerile dânsului. Nu am auzit de dânsul ca om de afaceri”.

Neluțu Varga, răspuns uluitor pentru Dan Șucu

Replica lui Varga a venit imediat. Patronul lui CFR Cluj i-a transmis lui Șucu să-și întrebe propria despre afacerile sale.

„Dacă nu ştie cine este domnul Varga îi recomand să o întrebe pe soţia dânsului (n.r. râde). Am ales mereu Ethan Allen (n.r. firma soţiei lui Dan Şucu), nu Mobexpert. Poate asta l-a deranjat.

Domnul Varga are afaceri în 17 ţări, poate de aceea nu mă cunoaşte domnul Şucu. Probabil dânsul crede că mediul de afaceri este doar în Bulgaria şi România. Nu e frumos să mă subestimeze, eu nu fac aşa ceva”, a spus Neluțu Varga, potrivit primasport.ro

Reclamă

Dan Șucu este patronul firmei Mobexpert. Camelia Şucu, soția lui Dan Șucu, deține o firmă de mobilă și design numită „Ethan Allen”.

Dan Șucu: „Nu am auzit de Neluțu Varga!”

Noul acționar al Rapidului susține că, din punct de vedere economic, nu înțelege cum o conduce Neluțu Varga pe CFR Cluj.

„Dacă discutăm pe parte organizațională, înțeleg foarte greu modelul de business de la CFR Cluj. Sau aproape deloc. Din punct de vedere economic, nu e ceva de înțeles. Dacă vreți să vorbim în mod direct, pe patronul de acolo nu l-am întâlnit în afaceri, nu cunosc nimic despre dânsul ca om de afaceri. 

Reclamă 4 / 0/3

Sunt de mulți ani în afaceri, dacă ar fi fost proeminent… Poate știți dumneavoastră afacerile. Eu nu-l cunosc. Nu cunosc afacerile dânsului. Nu am auzit de dânsul ca om de afaceri”, a spus Dan Șucu.

Datoriile înregistrate de CFR Cluj au depășit 26 de milioane de euro. Doar în 2021, ardelenii au înregistrat pierderi de aproximativ 8.8 milioane de euro. Restanțele către angajați s-au triplat față de 2020. Datoriile au apărut în condițiile în care CFR Cluj a încasat, în 2021, în jur de 11 milioane de euro de la UEFA.

Dan Șucu vrea să transforme Rapid într-o forță în Liga 1

Șucu a fost prezentat oficial Rapid în cursul zilei de marți, iar la conferința de presă și-a prezentat planul care îi face să viseze pe suporterii „alb-vișinii”.

Omul de afaceri spune că, treptat, bugetul clubului va ajunge la 14 milioane de euro, cu mult peste sumele de care giuleșteanii dispuneau până acum.

„Vor fi linii de business clare, responsabilități clare, bugete. Sperăm să vindem 8.000 de abonamente. Sperăm ca firmele mari să fie alături de noi. Sunt mai multe linii de business pe care le avem.

Anul acesta vom avea la dispoziție aproximativ 7 milioane de euro ca buget. Vom încerca să generăm veniturile din liniile de business. Dacă nu vom reuși, sumele respective vor trebui generate de către proprietari. Este normal ca Daniel Niculae să știe sumele pe care se bazează, pentru a face planuri.

Dan Șucu îi face să exulte pe rapidiști: „Bugetul va fi de 14 milioane de euro”

Pentru sezonul 2023-2024, bugetul va fi de 10 milioane de euro, iar în sezonul următor va fi de 14 milioane. Obiectivele stabilite sunt pentru următorii doi ani, sperăm să câștigăm campionatul.

Reclamă

Anul 2021-2022 n-a fost bun pentru Rapid, din punct de vedere financiar. Din punctul meu de vedere, veniturile au fost mai mici decât ne-am fi dorit. În acest sezon, am avut venituri de două milioane și ceva, spre trei milioane, și cheltuieli de patru milioane și ceva. Deci a fost un deficit important.

Anul viitor, sperăm să avem venituri de 6,5 milioane de euro, spre 7 milioane, și cheltuieli echivalente. Nu ne interesează doar ideea de a fi campioni, ci și modul de a câștiga”, a spus Dan Șucu, în cadrul conferinței de presă organizată de Rapid.

Recomandări
  • Scandal între Dan Șucu și Neluțu Varga
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și