Închide meniul

Nicolae Badea o ajută pe Dinamo cu o sumă importantă de bani, înainte de barajul cu U Cluj. „Ne-am înţeles să ajute clubul în această situaţie dificilă”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 19 mai 2022, 14:34

Nicolae Badea o ajută pe Dinamo cu o sumă importantă de bani, înainte de barajul cu U Cluj. „Ne-am înţeles să ajute clubul în această situaţie dificilă

Nicolae Badea se retrage din programul DDB. Veste-şoc pentru Dinamo

Nicolae Badea, în timpul unui eveniment / Hepta

Nicolae Badea o ajută pe Dinamo cu o sumă importantă de bani, înainte de barajul cu Universitatea Cluj, pentru menţinerea în Liga 1. Banii au ajuns în conturile clubului după o întâlnire a omului de afaceri cu Răzvan Zăvăleanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform fanatik.ro, Nicolae Badea ajută Dinamo cu 25.000 de euro, bani cu care vor fi plătite din salariile jucătorilor şi al lui Dusan Uhrin. Astfel, aceştia vor fi cu gândul doar la barajul cu clujenii, ce se va disputa pe 21 şi 29 mai, pe Cluj Arena, respectiv Ştefan cel Mare.

Nicolae Badea o ajută pe Dinamo cu 25.000 de euro

Sursa citată susţine că banii vor reprezenta plata pentru un contract de publicitate pentru meciurile specificate mai sus, idee cu care Zăvăleanu a fost de acord.

“Avem un contract de publicitate, este adevărat. Ne-am înţeles să ajute clubul în această situaţie dificilă”, a spus reprezentantul judiciar al clubului din Groapă.

Dinamo ar putea avea un investitor din America

Dinamo poate avea un investitor din America în viitorul apropiat. Cornel Dinu, legenda ”câinilor”, a făcut anunțul excelent chiar înaintea barajului cu Universitatea Cluj.

Reclamă

Potrivit ”Procurorului”, ar exista un fond de investiții din Statele Unite ale Americii care vrea să investească la Dinamo. De asemenea, și un om de afaceri român este interesat de această posibilitate.

”În primul rând, este vorba de a așeza o structură reală a societății. Și lucrul cel mai important, de a găsi o finanțare reală. Din anumite informații pe care le am, se pare că la ora actuală sunt cam trei lucruri foarte interesante. Al treilea chiar o să vă suprindă. Am niște informații în acest sens, care s-ar putea să nu fie departe de adevăr.

Se pare că la ora actuală există un fond de investiții occidental, se pare că american, interesat de a prelua Dinamo. Ar mai exista un investitor de sorginte neaoșă, care n-ar avea avea prea mulți bani, dar care ar fi un om de atașament de Dinamo și cu o anumită capacitate de conducere”, a declarat Cornel Dinu, potrivit prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Universitatea Cluj – Dinamo, barajul pentru promovarea / menţinerea în Liga 1

Dinamo nu va conta pe Răzvan Grădinaru și Mirko Ivanovski pentru partida tur de pe Cluj Arena, dar Dusan Uhrin aşteaptă cel puţin 4.000 de fani care să ia cu asalt stadionul Şepcilor Roşii.

„Am încercat să folosesc toți jucătorii în ultimele meciuri, să schimb formula de start tot timpul. Toată lumea trebuie să fie pregătită, dacă se întâmplă ceva în timpul meciului sau la antrenamente trebuie să înlocuiesc jucătorii.

Este important doar să ne concentrăm. În rest, avem șanse 50-50. Trebuie să fim pregătiți, sunt meciuri importante pentru fiecare dinamovist. Sper ca fanii să ne susțină, să ne ajute. Sper să vină chiar mai mulți decât 4.000.

Ne respectăm adversarul, totul depinde de noi. Sunt încrezător, suntem pregătiți. Nu este ușor, așa că trebuie să fiu încrezător. Este ca o finală pentru noi”, a spus Dusan Uhrin.

Recomandări
  • Nicolae Badea a trimis 25.000 de euro în conturile lui Dinamo
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga Vezi toate știrile
Citește și