Închide meniul

Olimpiu Moruțan, așteptat de Gigi Becali înapoi la FCSB! Anunțul răsunător făcut de patronul vicecampioanei

Cosmin Cioboată Publicat: 21 mai 2022, 9:04

Olimpiu Moruțan, așteptat de Gigi Becali înapoi la FCSB! Anunțul răsunător făcut de patronul vicecampioanei

Gigi Becali îl așteaptă pe Olimpiu Moruțan înapoi la FCSB

Olimpiu Moruțan a fost vândut de Gigi Becali la Galatasaray, în 2021 / Colaj Hepta

  • Olimpiu Moruțan, așteptat de Gigi Becali înapoi la FCSB
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Olimpiu Moruțan este așteptat de Gigi Becali înapoi la FCSB. Mijlocașul de 23 de ani ar putea reveni la clubul din Berceni la mai puțin de un an după transferul la Galatasaray. Finanțatorul „roș-albaștrilor” spune însă că îl va primi pe Moruțan numai sub formă de împrumut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a pierdut încă un titlu în fața lui CFR Cluj, iar Gigi Becali își trage „fermoarul” la buzunarul destinat transferurilor.

Olimpiu Moruțan, așteptat de Gigi Becali înapoi la FCSB

Într-un interviu oferit pentru Antena Sport, latifundiarul din Pipera a anunțat că nu va mai da „nici 5 bani” pe jucători și că va aduce înapoi la echipă doar fotbaliști împrumutați la alte formații.

Reclamă

Acum, Becali ia în calcul inclusiv o posibilă revenire a lui Moruțan la FCSB:

„Moruțan, dacă vrea să vină împrumut, e ok. Altfel, nu mă interesează. Dacă voi reuși să câștig campionatul sau să mă calific în cupele europene, doar așa mai bag bani în fotbal. Eu nu vreau să mai risc. În trecut am riscat, uneori mi-a ieșit. Acum nu mai vreau să risc.”, a spus Gigi Becali, pentru digisport.ro.

Reclamă

Olimpiu Moruțan a fost vândut de FCSB la Galatasaray în august 2021. Becali a încasat 4,1 milioane de euro în schimbul internaționalului de 23 de ani.

Moruțan nu s-a intergrat la formația turcă. Jucătorul român a fost folosit tot mai rar de antrenorul Domenec Torrent și ar putea părăsi gruparea din Istanbul după un singur sezon. Fostul mijlocaș de la FCSB n-a mai fost folosit ca titular la Galatasaray de 9 meciuri.

Gigi Becali anunță că oprește finanțarea la FCSB

Gigi Becali a oprit finanţarea la FCSB după un nou titlu ratat. Echipa pe care o patronează a rămas fără trofeu în Liga 1 din 2015, iar latifundiarul din Pipera s-a hotărât şi nu mai bagă niciun ban în fotbal.

Reclamă 4 / 0/3

Omul de afaceri nici nu vrea să audă de transferuri în această perioadă de mercato şi îl pune pe Toni Petrea într-o postură dificilă.

Claudiu Keşeru şi Andrei Burlacu vor pleca în această vară de la FCSB, dar patronul lui FCSB nu le caută înlocuitor. E hotărât să joace cu Florin Tănase, meci de meci, vârf de atac.

De azi înainte, când o să auziți că Gigi Becali vrea să cumpere un jucător, să știți că nu e adevărat. Eu nu mai dau 5 bani din buzunarul meu. Nu e adevărat că vreau să-i iau pe Pitu și Grameni pe bani. Nici pe Ștefănescu nu dau bani, doar jucători liberi mă interesează. Iau gratis. Dacă o să găsesc un fundaș central sau un atacant, e bine. Dacă nu, atacant o să joace Tănase și asta e”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

Florin Tănase ar putea pleca totuşi de la vicecampioana României. Din informațiile AS.ro, pentru semnătura căpitanului de la FCSB s-a înscris, mai nou, și Beșiktaș! Clubul din Turcia vrea să se reorganizeze, după sezonul mai puțin reușit, iar golgheterul Ligii 1 este principala țintă.

Tănase mai este dorit, în Turcia, și de campioana Trabzonspor, echipă care l-a mai vrut și în trecut. Cei de la Beșiktaș au fost impresionați de calitățile „decarului” de la FCSB și au decis să intre în cursa pentru semnătura lui. Tănase poate evolua atât în linia de mijloc, cât și în atac, iar faptul că marchează foarte mult, i-a atras pe turci.

Gigi Becali este dispus să-l lase pe Tănase să plece, considerând că acesta și-a făcut datoria față de echipă sa. 3.000.000 de euro este cota de piață a lui Tănase, conform transfermarkt.com.

 

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat