Închide meniul

Pe ce jucător de la FCSB pariază Ilie Dumitrescu, pentru noul sezon de Liga 1: „Îmi place foarte mult”

Viviana Moraru Publicat: 2 iulie 2022, 8:40

Pe ce jucător de la FCSB pariază Ilie Dumitrescu, pentru noul sezon de Liga 1: „Îmi place foarte mult

Ilie Dumitrescu, propunere șoc de antrenor la FCSB

Ilie Dumitrescu, în timpul unui interviu / AS.ro

  • Ilie Dumitrescu pariază pe Florinel Coman, pentru noul sezon
  • Înscrie-te aici şi câștigă tricoul magic al lui Mutu cu semnătură specială!

Florinel Coman, mijlocaşul celor de la FCSB, îi creează aşteptări lui Ilie Dumitrescu. Fostul internaţional pariază pe el pentru noua stagiune de Liga 1, ce va debuta pe 16 iulie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman este cel mai scump transfer din istoria FCSB-ului. Cu toate acestea, în sezonul trecut, mijlocaşul în vârstă de 24 de ani, nu a reuşit să se ridice la nivelul dorit. În noua stagiunea a Ligii 1, mijlocaşul este aşteptat să presteze un joc mai bun şi să aibă o pregătire fizică mult mai bună.

Pe ce jucător de la FCSB pariază Ilie Dumitrescu în noul sezon

Ilie Dumitrescu consideră că Florinel Coman este unul dintre cei mai valoroşi jucători din cadrul lotului FCSB-ului. Mijlocaşul lui Gigi Becali a fost măcinat de accidentări sezonul trecut, fapt pentru care nu a reuşit să aibă realizări notabile.

Reclamă

„Mie îmi place foarte mult, e mijlocaș stânga de bandă. Cumva, sunt în contradicție cu ce spune Gică Hagi, care l-a crescut și care-l folosea și în bandă, și nouă fals.

Are și calitatea asta, are execuții foarte bune, finalizează bine, dar, pentru mine, Coman e mijlocaș stânga. El e un jucător foarte valoros, dar doar dacă stă bine fizic”, a declarat Ilie Dumitrescu, pentru digisport.ro.

Reclamă

Florinel Coman a bifat 21 de meciuri în sezonul trecut, marcând un singur gol, şi contribuind cu pasă decisivă la alte 5. Coman a fost cumpărat de Gigi Becali în 2017, în schimbul a 3 milioane de euro.

Florinel Coman, cu gândul la grupele Conference League

Florinel Coman este extrem de optimist în legătură cu o posibilă calificare în grupele Conference League. Atacantul de la FCSB are mare încredere în echipă și abia așteaptă debutul noului sezon. Coman spune că nu se gândește la despărțirea de clubul lui Gigi Becali.

„Mbappe de România” a trecut peste accidentările chinuitoare din stagiunea precedentă și este optimist în ceea ce priveșe o eventuală calificare în grupele Conference League.

Reclamă 4 / 0/3

„A fost o perioadă foarte dificilă, am stat mai mult în sală, m-am ocupat mai mult de refacere și când am intrat cu ceilalți, ei erau pregătiți, aveau meciuri în picioare. Da, accidentările au fost cele mai grele momente din carieră. Simt că putem ajunge în grupele Conference League pentru că suntem aceiași jucători de 2-3 ani, s-a format un grup foarte frumos, un grup care este dornic să facă performanță, mai ales în Europa.

Nu mă gândesc la niciun transfer, suntem în plin cantonament, suntem în pregătire, trebuie să acumulăm, să ne antrenăm foarte bine. Chiar nu îmi stă gândul la niciun transfer. Cu toții ne-am pregătit foarte bine, am făcut antrenamente foarte bune, am tras cu toții, așa că eu cred că vom fi bombă când începe campionatul”, a spus Florinel Coman, pentru PRO Arena.

FCSB și-a aflat adversara din turul 2 preliminar al Conference League: învingătoarea dintre FC Saburtalo (Georgia) și FK Partizani (Albania). Primul meci din „dubla” clubului lui Gigi Becali se va disputa pe 21 iulie, în deplasare, urmând ca partida retur să se joace pe 28 iulie, la București.

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17
apr.
0:46
Ce i-a putut spune Xavi lui Istvan Kovacs, la finalul meciului Barcelona – PSG 1-4. Arbitrul român, făcut praf
17
apr.
0:08
VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona 0-1 a fost în AntenaPLAY. „Leii” au făcut un pas uriaş în lupta la titlu din Liga Portugal
23:55 PSG – Borussia Dortmund, prima semifinală din Champions League! Barcelona şi Atletico, OUT! Meci de „foc” pentru Istvan Kovacs 23:50 VIDEOSouthampton – Preston 3-0 a fost în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 23:35 Xavi, eliminat şi el de Istvan Kovacs, în Barcelona – PSG! Antrenorul catalanilor şi-a ieşit din minţi 23:15 Istvan Kovacs, decizie controversată în Barcelona – PSG! Românul, pus „la zid” de spanioli, după ce l-a eliminat pe Araujo 23:05 Istvan Kovacs nu l-a iertat pe Kylian Mbappe, după golul marcat de PSG! Decizia arbitrului român l-a şocat pe starul parizienilor 22:48 Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova! Lovitură dată de Mihai Rotaru 22:39 Boris Becker cere timp pentru Simona Halep, după revenirea în circuitul WTA! Ce şanse îi dă pentru a câştiga un Grand Slam 21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB
Liga 1 • 20:59
Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB
Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Liga 1 • 18:25
„Nu are rost să vorbim de felicitări!” Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Liga 1 • 17:44
„Nu ştiu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun!” Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Juan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Cele două părţi au bătut palma pentru mutarea verii
Liga 2 • 14:20
Juan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Lovitură de proporţii pregătită de Gigi Becali
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB
Liga 1 • 13:43
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional!