Închide meniul

Prime uriașe pentru jucătorii de la CFR Cluj după câștigarea titlului în fața rivalei FCSB

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 16 mai 2022, 9:06

Prime uriașe pentru jucătorii de la CFR Cluj după câștigarea titlului în fața rivalei FCSB

Prime uriașe pentru jucătorii de la CFR Cluj

Spectacol la CFR Cluj - Craiova 2-1 / Hepta

Prime uriașe pentru jucătorii de la CFR Cluj după câștigarea titlului. Neluțu Varga nu se uită la bani după ce echipa lui Dan Petrescu a devenit campioana României pentru a cincea oară consecutiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform prosport.ro, jucătorii vor încasa în medie 40.000 de euro pentru titlul cucerit. Primele vor fi primite în funcție de numărul de minute jucate, astfel că există jucători care vor pune mâna pe o sumă și mai mare.

Prime uriașe pentru jucătorii de la CFR Cluj după câștigarea titlului

Andrei Burcă, Ciprian Deac sau Mario Camora vor ajunge chiar și la 50.000 de euro. Deac a jucat 3.161 în acest sezon, Camora (2476) și Burcă (2433) fiind și ei în topul acestui clasament.

Dan Petrescu va fi și el recompensat cu o sumă importantă, după ce a cucerit un nou titlu cu ardelenii. 200.000 de euro îi va vira în conturi Neluțu Varga antrenorului care va rămâne la cârma feroviarilor.

Dan Petrescu a câștigat o sumă uriașă după titlul adjudecat de CFR Cluj

Cu tot cu salariile și primele din cele 10 luni de contract, Petrescu ajunge la 500.000 de euro primiți de la revenirea în Gruia. Dan Petrescu l-a înlocuit pe Marius Șumudică, în august 2021, la cârma feroviarilor.

Reclamă

”Petrescu va rămâne. El e arhitectul. El și patronul clubului sunt arhitecții, noi am ajutat. Normal, îi mulțumim și lui Șumudică”, a spus Mara, citat de digisport.ro.

Acesta este al treilea mandat al lui Dan Petrescu la CFR Cluj, după perioadele iunie 2017 – februarie 2018 și martie 2019 – noiembrie 2020. Pe lângă cele 4 titluri, ”Bursucul” a ajuns în două rânduri în grupele Europa League.

CFR Cluj începe „revoluţia” pe piaţa transferurilor

CFR Cluj începe „revoluţia” pe piaţa transferurilor după câştigarea celui de-al cincilea titlu consecutiv în Liga 1. Cristi Balaj, preşedintele ardelenilor, a anunţat ce mutări pregăteşte campioana României, care va încerca din nou să atace grupele UEFA Champions League.

Reclamă 4 / 0/3

„Noi deja am început perioada de transferuri, a fost important să terminăm pentru că aceşti jucători nu meritau să fie implicaţi. Marea majoritate a jucătorilor vor rămâne. Vor mai veni alţi patru jucători tineri excelenţi, extrem de talentaţi. Reţeta Traore a funcţionat. În paralel avem şi jucători care au confirmat, care sunt căpitani de echipă din străinătate şi care au meciuri în cupele europene”, a declarat Cristi Balaj, potrivit digisport.ro.

După câştigarea titlului, CFR Cluj va câştiga o sumă uriaşă. „Chiar dacă nu am fi fost campioni nu am fi intrat în insolvenţă sau în faliment. Datoria este către patronul echipei. Capitalul social al lui CFR Cluj este mai mare decât primele 5 echipe din Liga 1, majorat şi înmulţit cu 2. Noi avem peste 100 de milioane capital social”, a mai transmis Balaj.

Gruparea din Gruia va fi recompensată de LPF cu peste 2.5 milioane de euro. Lovitura cu adevărat importantă o poate da în cupele europene, acolo câştigarea campionatului îi asigură lui CFR Cluj prezenţa în preliminariile UEFA Champions League.

Prima tranşă din bani va fi virată de Ligă, în conturile lui CFR, în luna iulie. În total, ardelenii vor primi 2.640.000 de euro. Pe locul secund, FCSB va primi 2.540.000 de euro, iar Universitatea Craiova 2.350.000 de euro. Ocupanta locului 4, care se va decide între FC Voluntari şi Farul, va primi 2.100.000 de euro.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys Vezi toate știrile
Citește și