Închide meniul

Rachid Bouhenna a „fugit” din cantonamentul lui CFR Cluj ca să semneze cu FCSB! „A renunțat la o parte din bani!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 18 iunie 2022, 21:37

Rachid Bouhenna a „fugit din cantonamentul lui CFR Cluj ca să semneze cu FCSB! „A renunțat la o parte din bani!

Rachid Bouhenna semnează cu FCSB

Rachid Bouhenna, în tricoul lui CFR Cluj / Profimedia

Rachid Bouhenna a „fugit” din cantonamentul lui CFR Cluj ca să semneze cu FCSB. Gigi Becali a anunțat transferul fundașului algerian în cursul zilei de astăzi, după ce campioana României oficializase încetarea contractului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, a dezvăluit că Bouhenna a fost cel care a forțat rezilierea contractului, pentru a putea pleca la FCSB.

Rachid Bouhenna a plecat din cantonamentul lui CFR Cluj ca să semneze cu FCSB

În urma deciziei sale, fundașul de 30 de ani a renunțat la o parte din banii pe care trebuia să-i primească de la formația din Gruia. Bouhenna se afla în cantonamentul echipei lui Dan Petrescu când s-a hotărât să accepte oferta lui Gigi Becali.

Balaj a etichetat transferul lui Rachid Bouhenna la vicecampioana României drept „o achiziție bună”:

„Bouhenna a renunțat la o parte din bani. A plecat din cantonament. Dacă nu era acest transfer, ar fi rămas la echipă, ne-am fi bazat pe el.

Reclamă

Cred că pentru FCSB e o achiziție bună. Jucătorul a dorit să plece, avem o relație, dacă nu ar fi existat această reziliere, el ar fi făcut parte din lot.”, a spus Cristi Balaj, pentru digisport.ro.

Gigi Becali a anunțat transferul lui Rachid Bouhenna la FCSB

Gigi Becali a anunțat transferul lui Rachid Bouhenna la FCSB. Roș-albaștrii au achiziționat doi fundași centrali într-o singură zi, după ce l-a luat și pe Joyskim Dawa.

“M-am înțeles cu el (n.r. – Rachid Bouhenna), am rezolvat cu fundașii într-o zi”, a spus Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Conform gsp.ro, latifundiarul din Pipera i-a oferit lui Bouhenna un salariu de 12.000 de euro pe lună. Bouhenna a adunat 19 meciuri pentru CFR Cluj în stagiunea recent încheiată.

CFR anunțase tot astăzi încetarea colaborării cu jucătorul de 30 de ani, adus vara trecută de la Sepsi:

„Mulțumim, Rachid Bouhenna! Clubul CFR 1907 Cluj și jucătorul Rachid Bouhenna au ajuns la un acord privind încetarea colaborării. Îi mulțumim lui Rachid pentru munca depusă în tricoul echipei noastre și îi dorim multă baftă mai departe în carieră!”, a anunțat campioana.

FCSB l-a luat și pe Joyskim Dawa

Tot azi, Gigi Becali a anunțat și transferul lui Joyskim Dawa de la FC Botoșani. FCSB s-a grăbit să-l aducă pe fundașul camerunez ca să nu fie „suflat” de rivala CFR Cluj. De aceea a încălcat și pactul cu Mihai Rotaru, patronul de la Universitatea Craiova.

Îmi pare rău de Mihai Rotaru, dar nu puteam să dormim amândoi pe noi. Eu l-am lăsat pe Mihai trei săptămâni să se miște, dar nu s-a mișcat și era să ne «frigem» amândoi. Aseară, finul Vulturar (n.r. impresarul Florin Vulturar) m-a sunat să îmi spună că Dawa e în negocieri cu CFR, iar eu i-am spus clar că nu aș vrea să mă bag peste Rotaru.

Mi-a zis că impresarul lui era deja prin Cluj. Atunci am zis să le-o fac ălora de la CFR cu tot riscul că se supără Rotaru pe mine. Decât să ne «ardă» CFR pe amândoi, atunci am zis să intru eu pe fir cu orice risc. Dacă nu îmi spunea finul Vulturar, Dawa era acum la CFR. O să mai aduc doar un fundaș central”, a spus Gigi Becali pentru prosport.ro.

 

Reclamă

 

Recomandări
  • Rachid Bouhenna a „fugit” din cantonamentul lui CFR Cluj ca să semneze cu FCSB
  • Dezvăluirea lui Cristi Balaj: „A renunțat la o parte din bani!”

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și