Închide meniul

Rapid – Sepsi 1-0 | Adrian Mutu a dezvăluit rețeta succesului. Ce a spus despre „bijuteria” lui Rareș Ilie

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 23 aprilie 2022, 23:35 / Actualizat: 3 februarie 2024, 21:24

Rapid – Sepsi 1-0 | Adrian Mutu a dezvăluit rețeta succesului. Ce a spus despre „bijuteria lui Rareș Ilie

Adrian Mutu este antrenorul Rapidului

Hepta

Rapid – Sepsi 1-0. Adrian Mutu a ajuns la 7 victorii la rând pe banca giuleștenilor. „Perla” Rareș Ilie a fost eroul serii, cu un gol marcat în stilul „cobrei” Adrian Ilie!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu a dezvăluit că le-a transmis elevilor săi să joace precaut în prima repriză, ca cei de la Sepsi să-și piardă energia. Giuleștenii au atacat în valuri în partea a doua, iar oaspeții s-au sufocat.

Rapid – Sepsi 1-0 | Reacția lui Adrian Mutu

„Așa cum anticipam, a fost un meci dificil. Știam că o să avem o primă repriză dificilă. De aceea nu ne-am hazardat să ne deschidem. Ne-am gândit că repriza a doua o să fie timpul să împingem. Am fost foarte precauți, intenționat am făcut lucrul ăsta. Nu voiam să riscăm să luăm gol.

A fost un gol foarte frumos, o execuție de fotbalist, dar cred că toată echipa merită aplauze. Nu numai pentru gol, ci pentru tot efortul pe care l-au depus. Pentru că au reușit să-și țină în frâu anumite idei și impulsuri din timpul meciului. Îmi doream să pasăm mai mult. Am și riscat, mulți jucători au încercat să dea pasă decisivă. Știam că o să împingem noi mai mult, lucrul ăsta s-a văzut.

Barajul nu rezolvă nimic. Mai e mult până departe. Rămânem cu picioarele pe pământ, continuăm cu picioarele pe pământ”, a spus Adrian Mutu, după meci.

Reclamă

Rapid, 7 victorii la rând

Rapid s-a chinuit în prima repriză cu Sepsi, pe care a încheiat-o fără șut pe spațiul porții adverse. Oaspeții chiar au avut două șanse importante de gol, ambele ratate de Marius Ștefănescu.

După pauză, Rapid a arătat alt fotbal. Giuleștenii au pus presiune constant la poarta celor de la Sepsi. Sufocată, echipa lui Bergodi a cedat în minutul 80. „Perla” Rareș Ilie a avut o pătrundere în careu, a culcat trei adversari, și a finalizat acțiunea cu o scăriță de efect, în stilul lui Adrian Ilie.

S-a terminat 1-0 pentru Rapid, care s-a detașat în fruntea clasamentului din play-out. Giuleștenii au ajuns la 38 de puncte, la cinci lungimi în fața lui Sepsi.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Rapid – Sepsi 1-0
  • Reacția lui Adrian Mutu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga Vezi toate știrile
Citește și