Închide meniul

Rapid – Sepsi 1-0 | Reacția lui Rareș Ilie după golul fabulos. „Mister mi-a zis că am dat cum dădea el pe vremuri!”

Alexandru Ivan Publicat: 23 aprilie 2022, 23:20 / Actualizat: 3 februarie 2024, 21:32

Rapid – Sepsi 1-0 | Reacția lui Rareș Ilie după golul fabulos. „Mister mi-a zis că am dat cum dădea el pe vremuri!

Rareș Ilie, "perla" Rapidului

Rareș Ilie a fost transferat la Nice / AS.ro

  • Rapid – Sepsi 1-0
  • Reacția lui Rareș Ilie

Rapid – Sepsi 1-0 | Reacția lui Rareș Ilie după golul fabulos. Adrian Mutu a ajuns la 7 victorii la rând pe banca giuleștenilor. „Perla” Rareș Ilie a fost eroul serii, cu un gol marcat în stilul „cobrei” Adrian Ilie!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid – Sepsi 1-0 | Reacția lui Rareș Ilie după golul fabulos

„Suntem fericiți. Ne-am pregătit toată săptămâna. E mai mult din instinct, mister mi-a zis că am dat cum dădea el pe vremuri. Suntem pe locul întâi, urmează niște meciuri la fel de grele.

Nu m-am preocupat cu zvonuri, avem un campionat de terminat. Suntem nerăbdători pentru baraj, am legat victorie după victorie. S-a întâmplat și la UTA, suntem meciuri și meciuri. Cu Botoșani am jucat bine toată durata, așa s-a derulat. Domnul antrenor și-a făcut treaba, iar echipa a câștigat”, a spus Rareș Ilie, după meci.

Reclamă

Rapid – Sepsi 1-0

Rapid s-a chinuit în prima repriză cu Sepsi, pe care a încheiat-o fără șut pe spațiul porții adverse. Oaspeții chiar au avut două șanse importante de gol, ambele ratate de Marius Ștefănescu.

După pauză, Rapid a arătat alt fotbal. Giuleștenii au pus presiune constant la poarta celor de la Sepsi. Sufocată, echipa lui Bergodi a cedat în minutul 80. „Perla” Rareș Ilie a avut o pătrundere în careu, a culcat trei adversari, și a finalizat acțiunea cu o scăriță de efect, în stilul lui Adrian Ilie.

Reclamă

S-a terminat 1-0 pentru Rapid, care s-a detașat în fruntea clasamentului din play-out. Giuleștenii au ajuns la 38 de puncte, la cinci lungimi în fața lui Sepsi.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristi Săpunaru a fost convins să rămână la Rapid
Liga 1 • 26 mart., 18:07
„Mai lipseşte doar semnătura!” Cristi Săpunaru a fost convins. Anunţul momentului despre căpitanul de 39 de ani al Rapidului
Conducerea lui Rapid a reacţionat, după apariţia stenogramelor
Liga 1 • 26 mart., 18:02
„Ne simţim atacaţi, cu adresă”. Conducerea lui Rapid a reacţionat, după apariţia stenogramelor: „Dacă e asta, e o exagerare mare”
A apărut stenograma discuțiilor dintre Daniel Niculae și Liviu Bocciu
Liga 1 • 25 mart., 15:42
A apărut stenograma discuțiilor dintre Daniel Niculae și „Bocciu”! Discuția despre materiale pirotehnice, interceptată
Verdictul lui Dan Alexa, după ce a analizat lupta pentru titlul din Liga 1
Liga 1 • 25 mart., 8:32
Verdictul lui Dan Alexa, după ce a analizat lupta pentru titlul din Liga 1: „Este reţeta succesului!”
Daniel Niculae a făcut anunţul în presa din Portugalia despre transferul lui Albion Rrahmani
Liga 1 • 24 mart., 19:39
Daniel Niculae a făcut anunţul în presa din Portugalia despre transferul lui Albion Rrahmani de la Rapid