Închide meniul

Reacția fanilor CSA după ce FCSB a pierdut titlul: ”Nu veți fi niciodată Steaua. Steaua înseamnă CSA”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 16 mai 2022, 8:34

Reacția fanilor CSA după ce FCSB a pierdut titlul: ”Nu veți fi niciodată Steaua. Steaua înseamnă CSA”

Reacţie dură din tabăra celor de la CSA Steaua, după acuzele venite din partea oficialilor lui Dinamo

Fanii CSA Steaua, în timpul unui meci / Hepta

Reacția fanilor CSA după ce FCSB a pierdut titlul nu s-a lăsat așteptată. Ultrașii au postat un mesaj în care Gigi Becali și Mihai Stoica sunt ironizați, fiind considerați mici copii, pe lângă cei de la CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Nu veți fi niciodată Steaua!”, e mesajul facțiunii Fidelis, după ce CFR Cluj i-a furat al cincilea titlu consecutiv lui Becali.

Reacția fanilor CSA după ce FCSB a pierdut titlul

”Doliu în Berceni și la palatul din Pipera. Încă un an de secetă pentru societatea comercială uzurpătoare fc fcsb S.A ce pretinde în mod ilegal că are de-a face cu cel mai titrat club de fotbal din România, Steaua București!

Nimic mai fals. Nu ați fost, nu sunteți și nu veți fi niciodată Steaua. Steaua înseamnă CSA! Steaua joacă în Ghencea”, au scris cei de la Fidelis, pe rețelele de socializare.

Reclamă

Bogdan Mara i-a ironizat pe Gigi Becali și Mihai Stoica

La rândulor lor, și campionii de la CFR Cluj au avut un mesaj clar pentru Becali și Stoica, după ce aceștia au susținut că ardelenii au oferit prime de 3.000 de euro pentru jucătorii Voluntariului, pentru a o încurca pe FCSB.

”Ce spune domnul Gigi Becali și MM Stoica nu cred că mai ia multă lume în seamă. Sincer acum. Tot timpul în presă apar multe lucruri, domnul MM Stoica cu asta se ocupă, intoxicarea presei, a lumii, a tuturor.

Noi demonstrăm doar pe teren. Cei care își apără corect șansele, jos pălăria. Ăsta e un lucru normal să joci fotbal pe teren. Cine e mai bun să câștige”, a spus Mara, citat de digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj râde de rivala FCSB

CFR Cluj râde de rivala FCSB după câştigarea titlului. Ardelenii au cucerit al cincilea campionat consecutiv şi au declanşat fiesta în Gruia. În următoarea etapă, campioana va juca cu rivala FCSB, la Buzău.

„Ne vedem la Buzău”, s-a auzit pe teren, după ce jucătorii sărbătoreau câştigarea titlului alături de căpitanul Camora.

Dan Petrescu asigură că îşi doreşte să câştige şi în ultima etapă, cu FCSB, dar rămâne de văzut când se va încheia petrecerea la Cluj-Napoca.

„Cred că va fi plin de petreceri, dar vom încerca să câştigăm. Nu vom merge în vacanţă la Buzău. Nu ştiu când vom începe antrenamentele, avem 2-3 zile libere. Le-am spus conducătorilor clubului nu cumva să organizeze ceva: ‘Dacă organizăm, suntem proşti!’. Cred că acum s-au dus să caute ceva.

Nu îmi place să pierd şi indiferent ce va fi vom merge la meciul cu FCSB să câştigăm meciul„, a spus antrenorul campioanei.

Dan Petrescu a câştigat prima dată titlul cu Unirea Urziceni, în 2009. Din 2018 este de neoprit cu CFR Cluj. Dan Petrescu s-a descătuşat după ce a făcut-o campioană din nou pe echipa sa.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia Vezi toate știrile
Citește și