Închide meniul

Reacţia lui Gigi Becali, după transferul lui Joyskim Dawa la FCSB: „Îmi pare rău pentru Rotaru! Era să ne ‘frigem’ amândoi!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 iunie 2022, 14:28

Reacţia lui Gigi Becali, după transferul lui Joyskim Dawa la FCSB: „Îmi pare rău pentru Rotaru! Era să ne frigem amândoi!

Gigi Becali, în timpul unui interviu

Gigi Becali, în timpul unui interviu / Hepta

Reacţia lui Gigi Becali, după transferul lui Joyskim Dawa la FCSB. Becali spune că fundaşul de la Botoşani putea ajunge la CFR Cluj şi, din acest motiv,  a „încălcat” pactul cu Mihai Rotaru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali şi Mihai Rotaru au făcut un pact de neagresiune pe piaţa transferurilor. Cei două au stabilit să nu negocieze pentru aceiaşi jucători. Joyskim Dawa era dorit de Rotaru la Universitatea Craiova, însă patronul oltenilor nu a finalizat negocierile.

În tot acest timp, CFR Cluj ar fi intrat pe fir, ceea ce l-a făcut pe Gigi Becali să acţioneze şi să îl transfere pe Dawa.

Reclamă

Reacţia lui Gigi Becali, după transferul lui Joyskim Dawa la FCSB

Îmi pare rău de Mihai Rotaru, dar nu puteam să dormim amândoi pe noi. Eu l-am lăsat pe Mihai trei săptămâni să se miște, dar nu s-a mișcat și era să ne «frigem» amândoi. Aseară, finul Vulturar (n.r. impresarul Florin Vulturar) m-a sunat să îmi spună că Dawa e în negocieri cu CFR, iar eu i-am spus clar că nu aș vrea să mă bag peste Rotaru.

Mi-a zis că impresarul lui era deja prin Cluj. Atunci am zis să le-o fac ălora de la CFR cu tot riscul că se supără Rotaru pe mine. Decât să ne «ardă» CFR pe amândoi, atunci am zis să intru eu pe fir cu orice risc. Dacă nu îmi spunea finul Vulturar, Dawa era acum la CFR. O să mai aduc doar un fundaș central”, a spus Gigi Becali pentru prosport.ro.

Reclamă

Pactul dintre Gigi Becali şi Mihai Rotaru

Gigi Becali a dezvăluit că a făcut un pact cu Mihai Rotaru în privinţa jucătorilor doriţi. Patronul FCSB îşi luase gândul, la un moment, de la transferul fundaşului care a ajuns, în cele din urmă, la FCSB.

Becali a oferit detalii despre discuţia pe care a purtat-o cu Mihai Rotaru. Conducătorul din Bănie îl vrea şi pe mijlocaşul Alexandru Isfan, de la FC Argeş, care era şi el sub radarul vicecampioanei FCSB.

„Foarte bine. Mi l-a propus el pe Dawa, dar nu mă interesează pe mine. Nu mă bag peste Mihai Rotaru. Am o înțelegere cu el, iar eu o respect.

Reclamă 4 / 0/3

Mi-a transmis că el îi vrea pe Dawa și Isfan la Craiova, iar eu nu mă mai interesez de acești jucători. Îl las pe Mihai Rotaru să îi oferteze el. O să caut eu pe alții„, spunea Gigi Becali pentru sursa mai sus citată.

FCSB îl transferă pe Joyskim Dawa

FCSB îl transferă pe Joyskim Dawa de la FC Botoşani! Valeriu Iftime a anunţat că s-a înţeles cu Gigi Becali.

„Ne-am înțeles cu FCSB pentru Dawa. Mai avea oferte de aici și din afară, dar am ajuns la un acord cu FCSB. Luni va ajunge în țară și trebuie să se pună la acord cu FCSB. Dar 90% e rezolvată treabă. Primim o sumă acceptabilă, copilul voia să plece. Avea ofertă de mai multe luni și mă înnebunise. 

E greu să lupt cu așa ceva la Botoșani. Îmi înțeleg rolul de formator de jucători. Oricum va avea un traseu bun. E un transfer jucător pentru FCSB. El va crește, dar va oferi și un plus pentru FCSB”, a spus Valeriu Iftime pentru gsp.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat