Închide meniul

Reacţia lui Nicolae Badea, după ce i-a scos pe jucătorii de la Dinamo la masă: „Da, am plătit! Conducerea nu le-a dat nicio apă minerală!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 mai 2022, 14:32

Reacţia lui Nicolae Badea, după ce i-a scos pe jucătorii de la Dinamo la masă: „Da, am plătit! Conducerea nu le-a dat nicio apă minerală!

Nicolae Badea, alături de Cristi Borcea, foşti acţionari la Dinamo | Mediafax Foto via Hepta

Reacţia lui Nicolae Badea, după ce i-a scos pe jucătorii de la Dinamo la masă înaintea barajului cu Universitatea Cluj. Fostul acţionar de la Dinamo a spus că el a plătit masa, însă a precizat că nu s-a ocupat de invitaţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Badea nu a ratat ocazia de a-i ironiza pe Răzvan Zăvăleanu şi Iuliu Mureşan, despre care a spus că nu „i-a scos pe jucători nici la o apă minerală”.

Reacţia lui Nicolae Badea, după ce i-a scos pe jucătorii de la Dinamo la masă

Da, l-am plătit (n.r. – dineul), pentru că nu știu ca, până acum, de când e în reorganizare Dinamo și de când se ocupă cei doi administratori de Dinamo (n.r. – Răzvan Zăvăleanu și Iuliu Mureșan) să fii organizat o ieșire la o apă minerală a lotului, nu la o masă.

Nu a fost o chestiune obligatorie, nu eu am stabilit participanții, nu am invitat pe nimeni în nume propriu, nu am sunat pe nimeni din jucători să participe sau nu. Participanții n-au fost stabiliți de mine”, a spus Nicolae Badea pentru playsport.ro.

Nicolae Badea nu concepe ca Dinamo să retrogradeze

Pe de altă parte, Nicolae Badea a ţinut să dezmintă informaţiile conform cărora ar vrea ca Dinamo să piardă barajul cu Universitatea Cluj, pentru a face o nouă echipă.

Reclamă

Personal, nu accept această ipoteză a retrogradării. Sigur, rezultatul unui meci de baraj este deschis. Nu înseamnă că Dinamo câștigă barajul cu „U” Cluj dinainte să-l joace. Ca dinamovist, nu pot să-mi imaginez ca Dinamo să retrogradeze. E o situație sportivă critică în care Dinamo a ajuns. Sunt convins că sunt resurse sportive, dorința de a depăși acest moment, acest impas. E, într-adevăr, o mare încercare.

O încercare inedită în istoria lui Dinamo, dar este consecința administrării lui Dinamo în ultimul an de zile. Eu n-am indicat niciun jucător în acestă perioadă: cine să vină, cine să plece. La fel și la antrenori. Ce management sportiv este ăsta când ai rulat 54 de jucători și 6 antrenori într-un an competițional? Unde este capacitatea de managament sportiv, de administrare specială sau juridică?”, a mai spus Badea pentru sursa mai sus citată.

Dinamoviștii, scoși la masă de Nicolae Badea înaintea barajului cu U Cluj

Dinamoviștii, scoși la masă de Nicolae Badea înaintea barajului cu U Cluj. Fostul conducător din „Ștefan cel Mare” le-a pregătit o surpriză lui Dusan Uhrin și jucătorilor săi, înaintea „dublei” pentru menținerea în Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo se pregătește pentru cele două meciuri decisive cu U Cluj, de la barajul de retrogradare/menținere în Liga 1. Nicolae Badea a planificat un eveniment special la restaurantul „Pescăruș”, din parcul Herăstrău, la care au fost invitați jucătorii și staff-ul „câinilor”.

Gabi Torje și Steliano Filip au avut cele mai extravagante apariții la locația din nordul Bucureștiului (VEZI GALERIA FOTO DE JOS). Cei doi jucători au venit cu două mașini de lux, cea a lui Torje fiind chiar nou-nouță. Nici Filip nu s-a lăsat mai prejos și a venit la restaurant îmbrăcat cu un tricou al unui brand de lux.

Dusan Uhrin și Florin Răducioiu au ajuns printre primii la evenimentul organizat de cel care recent a interzis clubului Dinamo 1948 să mai folosească în scop comercial sigla și denumirea care aparțin societății sale.

Între timp, la restaurant și-au făcut apariția și ceilalți jucători dinamoviști. Răzvan Patriche, Alin Buleică, Ricardo Grigore, Alexandru Răuță sau Segbe Azankpo au parcat mașinile și au intrat în restaurant părând destul de relaxați.

Deși chiar el a pregătit dineul din Herăstrău, Nicolae Badea a ajuns ultimul la restaurant, deoarece se afla într-o ședință.

Dinamo și U Cluj, ale căror galerii sunt înfrățite, se vor lupta la barajul de menținere/retrogradare. Meciul tur se va disputa pe 21 mai, la Cluj, în timp ce manșa retur se va juca pe 29 mai, în „Ștefan cel Mare”.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și