Închide meniul

Reacţia lui Toni Petrea, după ce a aflat că Florinel Coman ar putea fi „împrumutat” la Hagi

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 aprilie 2022, 12:48

Reacţia lui Toni Petrea, după ce a aflat că Florinel Coman ar putea fi „împrumutat la Hagi

Viorel Moldovan pariază pe Florinel Coman

Hepta via Sport Pictures - Răzvan Păsărică

Florinel Coman, „împrumutat” la Farul Constanţa – ar putea fi mutarea verii în fotbalul românesc. Într-un con de umbră, Gigi Becali se gândeşte că Hagi ar putea să îl readucă pe Florinel Coman la potenţial maxim.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman a căzut în dizgraţia lui Gigi Becali, iar patronul FCSB îl poate împrumuta la vară. Următoarea destinaţie poate fi Farul Constanţa, fosta sa echipă, unde patronul roş-albaştrilor speră ca Gică Hagi să îl revitalizeze pe „Mbappe de România”, potrivit fanatik.ro.

Toni Petrea, despre situaţia lui Florinel Coman

Am văzut și eu ceva, dar nu am discutat despre un eventual împrumut sau ceva de genul”, a fost comentariul făcut de Toni Petrea.

Florinel Coman ar putea ajunge la Farul Constanţa

Gigi Becali a refuzat, în trecut, două oferte concrete pentru Florinel Coman. Una de la Sporting, iar alta de la o echipă din MLS. Finanțatorul FCSB a plătit 3.000.000 de euro pentru a-l aduce de la Hagi și regretă acum că nu l-a vândut când a avut ocazia. Trebuie spus că Florinel Coman a suferit o accidentare care l-a ținut mai mult timp departe de gazon.

„Eu cred în continuare că Florinel Coman se va pune pe picioare. Toți, în primul rând Gigi, așteaptă să-și revină. Sigur trebuie să se schimbe ceva la el în vară. Fie își revine, fie caută să meargă să joace în altă parte. E posibil chiar și împrumut! Nu pot să vorbesc eu de un transfer de la FCSB la Farul, dar o decizie clară în privința lui Florinel Coman o să se ia în circa două luni”, a declarat Giovanni Becali pentru fanatik.ro.

Reclamă

Cum vrea Florinel Coman să redevină „Mbappe de România!”

Florinel Coman trage tare la sala de forţă, după ce a fost criticat de Gigi Becali în ultima perioadă. Fotbalistul de 24 de ani a devenit rezervă de lux după ultimele evoluţii care l-au nemulţumit pe patronul FCSB.

Florinel Coman încearcă să revină la forma pe care o avea înainte de ultima accidentare. Şi de aceea, Coman „rupe sala de forţă” pentru a-i reintra în graţii lui Gigi Becali. Iar imaginile au apărut pe reţelele de socializare. ”Florinel, la fel! El atâta poate. El o să joace când o să poată. Și el, și Keșeru. O să joace când o să poată. Keșeru… când o să poată, o să joace, când o să poată… pe la altă echipă”, a spus Becali, râzând, la AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Toni Petrea, despre situaţia lui Florinel Coman
  • Ce a spus despre împrumutul la Farul Constanţa

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și