Închide meniul

Real Madrid, exemplu pentru CFR Cluj! Dan Petrescu: „A fost ajutorul meu pentru câștigarea campionatului!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 27 mai 2022, 19:59

Real Madrid, exemplu pentru CFR Cluj! Dan Petrescu: „A fost ajutorul meu pentru câștigarea campionatului!

CFR Cluj a câştigat al cincilea titlu consecutiv

CFR Cluj este campioana României / Antena Sport

Real Madrid a fost exemplu pentru CFR Cluj. Dan Petrescu a dezvăluit că „remontada” istorică reuşită de madrileni cu Manchester City a ajutat gruparea din Gruia să câştige al cincilea titlu consecutiv. „Bursucul” şi-a inspirat elevii cu faze din confruntarea uluitoare de pe Santiago Bernabeu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Ăla a fost ajutorul meu pentru câștigarea campionatului. Eu le-am pus băieților mei, înaintea meciului cu Craiova, din minutul 118 până în minutul 123 toate fazele și ce făceau ăștia pe bancă. Era un aut pentru Real și se aruncau toți, ziceau „Este!”. Marcelo țipa la un aut. Ăla era un spirit pe care eu voiam să îl văd la CFR. Când noi pe bancă vom avea spiritul băieților ăștia, vom avea o șansă.

Real Madrid, exemplu pentru CFR Cluj

Le-am și spus: ‘Poate jucătorii Craiovei sunt mai buni, mai talentați, dar, dacă au spiritul nostru, au o șansă’. Eu zic că numai CFR are spiritul ăsta, d-aia câștigăm trofee. Nu cred că CFR a avut cel mai bun lot în ăștia cinci ani, dar spiritul a fost foarte important. Meciul ăsta m-a ajutat să le arăt cum un Benzema, care nu mai contează câți bani câștigă, se bucură pe bancă la un aut.

Merg pe mâna lui Real pentru chestia asta. Eu sunt fan Klopp, echipa lui joacă direct, pe poartă, fără multe pase. Fiecare are stilul lui, Klopp îmi place de mor, 4-3-3, totul pe atac, în viteză. Are niște jucători fenomenali, cei patru atacanți care pot câștiga oricând meciul. După 90 de minute, 1-1 o să fie. Și după bate Real”, a dezvăluit Dan Petrescu, în podcastul „DA BRAVO!” al lui Mihai Bobonete.

CFR Cluj este campioana României

CFR Cluj este campioana României. Echipa antrenată de Dan Petrescu și-a asigurat matematic titlul, cu o etapă înainte de finalul sezonului 2021-2022. A învins-o pe Universitatea Craiova, în Gruia, scor 2-1, și trofeul rămâne la Cluj-Napoca.

Reclamă

CFR este pentru al 5-lea an la rând câștigătoarea Ligii 1. A ajuns astfel la 8 titluri cucerite în întreaga istorie a clubului și este a treia cea mai titrată echipă din România. „Feroviarii” au făcut un sezon de senzație, pe care l-au dominat de la un capăt la altul.

Vișiniii au încheiat toate calculele cu o săptămână înaintea derby-ului cu FCSB, din ultima etapă, despre care se spunea că ar fi „finala campionatului”. Au profitat de remiza făcută de rivali pe Arena Națională, cu FC Voluntari, scor 2-2, și au dat marea lovitură. S-au îndepărtat astfel la patru puncte de echipa lui Gigi Becali și au sărbătorit câștigarea unui nou titlu.

Nana Boateng a deschis scorul după doar 88 de secunde. Imediat după reuşită, care a fost din ofsaid, Dan Petrescu şi-a făcut cruce. Gabriel Debeljuh a majorat avantajul ardelenilor în repriza secundă, după o gafă a lui Valerică Găman. Oltenii au revenit în joc după ce Mateiu a redus din diferenţă cu un şut din voleu la colţul lung. Echipa lui Laurenţiu Reghecampf a avut mai mule ocazii, însă nu a mai reuşit să puncteze, iar CFR Cluj a cucerit titlul.

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj a obținut prima dată trofeul în sezonul 2007-2008, cu Ioan Andone pe bancă. Pe 10 iunie 2017 a fost numit antrenor Dan Petrescu, cel care a făcut minuni și a contribut la câștigarea titlurilor din 2018, 2019, 2020, 2021 și 2022.

Și Edi Iordănescu, actualul selecționer al României, a avut un rol uriaș. El a stat pe banca lui CFR la finalul sezonului trecut, atunci când și-a trecut în cont primul său titlu de campion.

Recomandări
  • Real Madrid, exemplu pentru CFR Cluj
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:44 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 2-0. Louis Munteanu şi Ionuţ Cojocaru au făcut praf apărarea ardelenilor! 21:30 Palermo – Parma este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Citește și