Închide meniul

Ștefan Târnovanu, avertisment pentru rivalii de la CFR Cluj: ”Nu mai suntem copii la FCSB! Visez în fiecare zi la titlu!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 9 mai 2022, 10:35

Ștefan Târnovanu, avertisment pentru rivalii de la CFR Cluj: ”Nu mai suntem copii la FCSB! Visez în fiecare zi la titlu!”

Gigi Becali a luat decizia în privința lui Ştefan Târnovanu

Ștefan Târnovanu, în timpul unui meci pentru FCSB / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Ștefan Târnovanu (22 ani) i-a avertizat pe rivalii de la CFR Cluj după succesul uriaș din Bănie, scor 1-0 cu Universitatea Craiova. Goalkeeper-ul roș-albaștrilor visează ca echipa sa să spargă gheața după 7 ani și să câștige titlul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ivan Mamut, fostul jucător al oltenilor, a intrat pe teren în minutul 84 și a decis derby-ul. La prima atingere de balon a reuşit un gol de poveste, cu călcâiul. Risto Radunovic i-a pasat, iar croatul de 25 de ani a înscris spectaculos.

Ștefan Târnovanu, avertisment pentru rivalii de la CFR Cluj

„Speram să vină golul pentru că în tur am avut ghinion. Mă bucur enorm că încă suntem în cărți. Am avut puțin noroc, dar să nu uităm meciul tur, în care am avut multe ocazii și am pierdut. Acum s-a întors. Simt că totul se întâmplă datorită tatălui meu, care e Sus, și simt că e aproape de mine. Finalul e foarte strâns, e foarte multă tensiune. Dar totul depinde de noi, jucăm foarte bine și avem încredere că putem reuși.

Eu simt că putem duce presiunea. Nu mai suntem copii. Toată lumea spune că FCSB are copii. Nu, eu cred că putem gestiona foarte bine finalul de sezon. Noi încă depindem de noi. Trebuie să câștigăm cele două meciuri și suntem campioni. Avem o perioadă foarte bună, echipa joacă foarte bine. Chiar simt că putem reuși. Visez în fiecare zi, mă gândesc cum va fi după ultima etapă.

Avem meciul cu Voluntari, trebuie să-l câștigăm și să vedem ce va fi. Avem o dorință nebună de a câștiga, ne dorim toți. Suntem foarte uniți și suntem o familie. Simțim cu tărie că e anul nostru. Le-am zis colegilor de foarte mult timp «Hai să credem toți. Putem face asta». Ușor, ușor îmi vor da dreptatea”, a declarat Ștefan Târnovanu la finalul meciului.

Reclamă

Ivan Mamut a „prezis” că va marca în Universitatea Craiova – FCSB 0-1

Ivan Mamut a decis derby-ul Universitatea Craiova – FCSB 0-1 cu o reuşită superbă. La final, atacantul croat s-a bucurat alături de Mihai Pintilii, căruia i-a transmis înaintea meciului că e sigur de reuşită. După succesul uriaş din Bănie, roş-albaştrii sunt cu gândul la titlu.

A fost primul gol reuşit de Mamut în tricoul lui FCSB. Nu mai punctase de la începutul anului trecut, când o făcea în Universitatea Craiova – FC Argeş 1-1.  „Am simţit că înainte de meci va marca. I-a zis lui Pintilii că are nevoie de 10 minute. Sunt foarte bucuros că am câştigat. Îl voi cinsti pe Radunovic. Golul este o mare bucurie. Nu e important să dau gol, e important campionatul”, a declarat Ivan Mamut.

„A fost un meci foarte greu, foarte deschis. Craiova e o echipă foarte bună. E bine pentru toţi că am câştigat. În seara asta ne bucurăm. Fiecare meci e foarte important”, a transmis şi Radunovic.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB mai are de jucat cu FC Voluntari, iar apoi urmează „finala” cu CFR Cluj. Adrian Şut vrea să câştige titlul cu orice preţ.

„A fost un meci dificil, dar nu mai contează. Nu mai simţim nimic. A fost o presiune asupra noastră. Am fost siguri că noi o să marcăm. A fost o presiune mare. Am gestionat foarte bine meciul. Noi am stat bine per total. Ne dorim să câştigăm fiecare meci. A fost o presiune, dar cred că am gestionat bine. Ne-am propus să nu luăm gol. E important să rămânem la mâna noastră. Depinde cum o să fie cele două finale. O să vedem ce facem mai departe”, a explicat Adrian Şut.

Calculele pentru titlu din Liga 1

Universitatea Craiova – FCSB 0-1. Ivan Mamut a reuşit un gol fabulos, în etapa a 8-a a play-off-ului Ligii 1. Echipa lui Toni Petrea rămâne astfel în cărţi pentru a deveni campioana României.

Roş-albaştrii erau obligaţi să câştige pentru a fi „la mâna lor” în finalul acestui sezon. S-au salvat in extremis pe stadionul „Ion Oblemenco” şi continuă să spere că o vor detrona pe CFR Cluj. Clubul patronat de Gigi Becali nu a mai obţinut trofeul din 2015.

Pentru FCSB a fost a 5-a victorie la rând în campionatul României. De fiecare dată a izbutit să se impună fără gol primit. Succesul din Bănie îi apropie pe roş-albaştri la două puncte de liderul CFR Cluj.

Ce meciuri mai sunt de disputat în play-off

Etapa a 9-a
CFR Cluj – Universitatea Craiova
Farul – FC Argeş
FC Voluntari – FCSB

Etapa a 10-a
FCSB – CFR Cluj
Universitatea Craiova – Farul
FC Argeş – FC Voluntari

Reclamă
Recomandări
  • Ștefan Târnovanu, avertisment pentru rivalii de la CFR Cluj
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” Vezi toate știrile
Citește și