Închide meniul

Suma pe care a primit-o Laurențiu Reghecampf după despărțirea de Universitatea Craiova

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 13 iunie 2022, 8:26

Suma pe care a primit-o Laurențiu Reghecampf după despărțirea de Universitatea Craiova

Suma pe care a primit-o Laurențiu Reghecampf după despărțirea de Universitatea Craiova

Laurențiu Reghecampf, înainte de despărțirea de Universitatea Craiova / Hepta

A fost aflată suma pe care a primit-o Laurențiu Reghecampf după despărțirea de Universitatea Craiova. Antrenorul avea o clauză de reziliere de 300.000 de euro, dar cele două părți au ajuns la o înțelegere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Rotaru un a avut de gând să plătească clauza pentru a schimba antrenorul, dar, conform prosport.ro, a scos din conturi 180.000 de euro pentru a-l convinge pe Reghecampf să plece de la Universitatea Craiova.

Suma pe care a primit-o Laurențiu Reghecampf după despărțirea de Universitatea Craiova

Reghecampf ratase toate obiectivele în sezonul precedent, astfel că era de așteptat ca despărțirea să vină, singura necunoscută era suma pentru care antrenorul renunța la contract. După mai multe serii de negocieri, Rotaru l-a convins cu 180.000 de euro.

Reghecampf nu va sta mult fără echipă. Negocierile cu un club din Arabia Saudită ar fi demarat deja, el excluzând din start o rămânere în Liga 1. ”Nu știu unde mă vor purta pașii în viitor. Am să mă odihnesc puțin, apoi ne vom revedea cu planuri noi”, a spus Reghe, citat de Playsport.

Universitatea Craiova s-a despărțit de Laurențiu Reghecampf

Laurențiu Reghecampf a plecat de la Universitatea Craiova. Oltenii au făcut anunțul oficial. Reghe a rezistat doar un sezon în Bănie.

Reclamă

„Clubul Universitatea Craiova și antrenorul Laurențiu Reghecampf au decis, de comun acord, încetarea raporturilor contractuale. Îi mulțumim lui Laurențiu Reghecampf pentru tot ceea ce a realizat la Știința și îi dorim mult succes mai departe”, se arată în comunicatul emis de Universitatea Craiova.

Laurențiu Reghecampf a ratat toate obiectivele la Univeristatea Craiova în sezonul 2021-2022: oltenii nu au contat în lupta la titlu cu CFR Cluj și FCSB și au fost eliminați în semifinale din Cupa României. În preliminariile Conference League, Craiova a fost eliminată de Laci, din Albania.

”Așa este, am închis colaborarea în această seară (n.r. duminică seară) cu Universitatea Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

Vrea să le mulțumesc mult publicului, jucătorilor și celor alături de care am muncit în acest an și să-i urez succes echipei mai departe. A fost o experiență interesantă”, a declarat Laurențiu Reghecampf, pentru Digi Sport.

Recomandări
  • Laurențiu Reghecampf a ratat toate obiectivele sezonului trecut
  • Reghe ar avea deja o ofertă concretă din Arabia Saudită

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
Vezi toate știrile
Citește și