Închide meniul

Transferul lui Kevin Luckassen la Rapid a picat. Lovitură pentru echipa lui Adrian Mutu

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 30 iunie 2022, 19:32

Transferul lui Kevin Luckassen la Rapid a picat. Lovitură pentru echipa lui Adrian Mutu

Adrian Mutu e antrenorul Rapidului

Adrian Mutu, într-un meci / Hepta

Rapid nu s-a înțeles cu atacantul Kevin Luckassen, iar jucătorul olandez nu va ajunge sub comanda lui Adrian Mutu în Giulești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform gsp.ro, discuțiile dintre Kevin Luckassen și Rapid nu au ajuns la un numitor comun. Pretențiile financiare ale jucătorului au fost peste posibilitățile formației patronate de Victor Angelescu și Dan Șucu.

Transferul lui Kevin Luckassen la Rapid a picat

„Pretențiile lui Luckassen au fost exagerate, iar Rapid are anumite limite peste care nu trece. Se vor orienta către alte variante cu care mai sunt în discuții„, anunță sursa citată.

Kevin Luckassen a evoluat în România pentru Poli Iași, Viitorul și Sepsi. Olandezul se află sub contract cu turcii de la Kayserispor.

800.000 de euro valorează Kevin Luckassen, conform transfermarkt.com.

Reclamă

Rapid a făcut patru transferuri în această vară

Rapid este una dintre cele mai active echipe din Liga 1, în privinţa transferurilor. După venirea lui Dan Şucu la conducerea clubului, „giuleştenii” au anunţat transferurile lui Florin Ştefan, Valentin Costache, Andrei Ciobanu și Paul Iacob.

Giuleștenii își doresc și un atacant și visează la Florin Andone sau George Pușcaș. Cei doi români sunt însă greu de adus, din cauza salariilor mari.

O altă variantă ar fi spaniolul Sergi Enrich, 32 de ani, care a jucat timp de șase ani în La Liga, la Eibar. În această perioadă a reușit 34 de goluri și 25 de assist-uri în aproape 200 de partide. A înscris, printre altele, împotriva „giganților” Real Madrid și Atletico Madrid.

Reclamă 4 / 0/3

El va deveni liber de contract la 1 iulie, când se va despărți de Ponferradina. Pe lângă Rapid, și Real Oviedo ar fi interesată de Enrich, scrie presa din Spania.

Adrian Mutu a dezvăluit obiectivele Rapidului în anul centenarului

Rapid a împlinit 99 de ani, iar fanii sunt deja cu gândul la petrecerea de centenar. Atunci, suporterii vor să îşi vadă echipa favorită campioană în Liga 1. Giuleştenii au cucerit ultima oară titlul în 2003, cu Mircea Rednic pe bancă.

„Suntem la al doilea stagiu de cantonament, ce a fost mai greu a trecut. Acum vor urma meciuri amicale, importante pentru noi să ne formăm ca echipă, să se omogenizeze între ei și sper să ne întoarcem de acolo mult mai pregătiți.

Obiectivul nostru este play-off-ul, nu campionatul, ca să fie clar. Înțeleg entuziasmul multora, dar trebuie să fim realiști. Pas cu pas putem atingem obiectivele, iar obiectivul de anul ăsta este play-off-ul”, a declarat Adrian Mutu la plecarea în cantonamentul din Austria.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și