Închide meniul

Un fost antrenor al lui Dinamo i-a făcut praf pe jucătorii lui Dusan Uhrin: „Băi, băiatule! Ai două viteze: încet și rezemat de gard!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 16 aprilie 2022, 17:30

Un fost antrenor al lui Dinamo i-a făcut praf pe jucătorii lui Dusan Uhrin: „Băi, băiatule! Ai două viteze: încet și rezemat de gard!

Dusan Uhrin vrea să o scape pe Dinamo de la retrogradare

Hepta

Vasile Miriuță i-a făcut praf pe jucătorii lui Dinamo și pe Dusan Uhrin, după ce „câinii” au ajuns matematic la baraj. Fostul antrenor din „Ștefan cel Mare” nu își face speranțe că echipa va reuși să se salveze de la retrogradare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vasile Miriuță i-a umilit pe jucătorii lui Dinamo, după ce trupa lui Dusan Uhrin a pierdut orice șansă matematică de a scăpa de barajul pentru retrogradare.

Vasile Miriuță i-a făcut praf pe jucătorii lui Dinamo, după ce au ajuns matematic la baraj

Vlad Morar și Igor Jovanovic au fost jucătorii pe care Miriuță i-a luat cel mai tare la rost.

„Cred că a fost cald și la Mioveni. Păi l-am văzut pe băiatul ăsta, pe Morar, că avea maletă, mai trebuia să-i dau mănușile de la mine de acasă, ca să joace, la 23 de grade.

Băi băiatule, tu joci la Dinamo București! Echipa asta trebuie să se salveze. El se plimba pe teren. Și-a tras maleta aia, de parcă erau minus 10 grade afară. Îl schimbam în minutul 15. Mai sunt și alții.

Reclamă

Se aduc jucători de afară, nu numai la Dinamo, care nu au valoare. L-ați văzut pe Jovanovic ăsta cât e de lent? A avut la o fază trei metri avans de Rusu și l-a ajuns Rusu. E inadmisibil.

Așa fundaș central eu n-am văzut în Divizia A. Cine l-a adus la Dinamo? El îl certa pe Stoican, că e slab antrenor. Păi stai puțin, băi băiatule, că tu ai două viteze, încet și rezemat de gard și îl cerți pe Stoican?”, a spus Vasile Miriuță, pentru looksport.ro.

Miriuță a antrenat Dinamo în perioada septembrie 2017 – februarie 2018.

Reclamă 4 / 0/3

Vasile Miriuță nu are încredere în Dusan Uhrin: „Nu-l văd să fie motivator!”

Fostul tehnician al „câinilor”, în prezent la Minaur Baia Mare, nu l-a menajat nici pe Dusan Uhrin. Miriuță nu are încredere că antrenorul ceh are forța să salveze echipa de la retrogradare. Acesta i-a reproșat că apelează la improvizații eronate în alcătuirea echipei, care îi îngreunează munca.

„Uhrin vorbește de improvizații. Îl ai pe Moura. Îl știu pe băiatul ăsta, e de câțiva ani în România. Pe unde a fost a jucat fundaș dreapta. Tu îl bagi fundaș stânga. Îl ai pe Filip, care normal e fundaș stânga și tu joci cu el mijlocaș stânga.

De ce trebuie improvizații? Bagă-l pe Moura fundaș dreapta și pe Filip fundaș stânga. Ce-i așa de greu? Îl bagi pe Grădinaru, care e mijlocaș, fundaș dreapta. Vezi că ai probleme, apoi îl urci în dreapta și pe urmă în stânga.

Eu am spus atunci că nu e potrivit Uhrin și spun și de ce. El a salvat Dinamo anul trecut și n-a mai vrut să rămână când a văzut că echipa e în insolvență și au fost probleme cu banii. A plecat acasă. Păi și ai venit înapoi? La ce ai mai venit înapoi?

La baraj îți trebuie luptători. Eu am jucat baraj, cu Sibiul și știu ce înseamnă barajul. Trebuie să fii motivat. Și pe Uhrin nu-l văd să fie motivator. Poate greșesc eu, dar eu spun ce văd.”, a mai declarat Miriuță.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
Vezi toate știrile
Citește și