Închide meniul

Universitatea Craiova a anunţat despărţirea de fundaşul dreapta Antoine Conte. Surpriza pregătită pentru fani

Viviana Moraru Publicat: 2 iulie 2022, 14:03

Universitatea Craiova a anunţat despărţirea de fundaşul dreapta Antoine Conte. Surpriza pregătită pentru fani

Antoine Conte, în arest la domiciliu

Antoine Conte a jucta sezonul trecut la Universitatea Craiova / Facebook Universitatea Craiova

  • Antoine Conte a plecat de la Universitatea Craiova
  • Înscrie-te aici şi câștigă tricoul magic al lui Mutu cu semnătură specială!

Universitatea Craiova a anunţat despărţirea de Antoine Conte, fundaşul dreapta de 28 de ani. Jucătorul a bifat doar 13 meciuri, sub comanda lui Laurenţiu Reghecampf.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova se pregăteşte de noul sezon de Liga 1, care va debuta pe 15 iulie. „Oltenii” vor debuta în noua stagiune pe teren propriu, şi vor întâlni Sepsi OSK.

Universitatea Craiova a anunţat despărţirea de Antoine Conte

Antoine Conte evolua la Universitatea Craiova din 2021, când era transferat în Bănie după o perioadă de patru luni de pauză. Ăntr-un singur sezon petrecut pe „Ion Oblemenco”, Conte a bifat 13 partide, fără să marcheze vreun gol.

Reclamă

Anunţul despărţirii de Universitatea Craiova a fost făcut chiar de club, pe conturile oficiale.

„Mulțumim, Antoine Conte! Clubul Universitatea Craiova a încetat relațiile contractuale cu fundașul Antoine Conte. Îi mulțumim și îi dorim mult succes în continuare”, a fost mesajul transmis de oficialii Universităţii Craiova.

Reclamă

Este a doua plecare din această vară de la Universitatea Craiova, după Ovidiud Bic. Acesta a ajuns la formaţia nou-promovată, U Cluj.

Universitatea Craiova, surpriză de proporţii pentru fani

Clubul Universitatea Craiova a lansat campania Pre-Sale prin care suporterii Științei își pot comanda online, încă de acum, tricoul oficial de joc pe care îl vor purta „leii” în sezonul competițional 2022-2023.
Campania Pre-Sale se va desfășura în perioada 1 iulie 2022 – 8 iulie 2022, până la ora 15:00. Accesează http://shop.ucv1948.ro/PRE-SALE-HOME-SHIRT-2022-2023, comandă online tricoul Științei și la finalul campaniei noastre Pre-Sale vom extrage, prin programul random.org, 2 câștigători care vor primi pe viață tricoul oficial de joc al alb-albaștrilor la fiecare lansare, începând cu sezonul 2023-2024.
Comenzile primite în perioada menționată mai sus vor fi expediate în data de 8 iulie 2022„, a mai anunţat Universitatea Craiova.

Laszlo Balint face ”revoluție” totală la Universitatea Craiova

Laszlo Balint face ”revoluție” totală la Universitatea Craiova. Antrenorul vrea să schimbe strategia după plecarea lui Laurențiu Reghecampf și să facă performanță în Bănie. În exclusivitate pentru Antena Sport, tehnicianul pe care mizează Mihai Rotaru a vorbit despre planurile sale.

„Prefer să îi spun stimul. Momentul în care te baţi la obiective importante, există presiune. Trebuie să fii la cel mai bun nivel al tău. Am venit să muncesc de dimineaţă până a doua zi de dimineaţă, până la ultima picătură de sudoare. Mă bucur că am găsit un grup foarte bun, axat pe obţinerea de performanţe.

Reclamă 4 / 0/3

De aceea, lucrurile au evoluat destul de bine în acest cantonament. A fost lung, dar a venit bine. Era important să ne cunoaştem, să avem discuţii şi să se familiarizeze cu principiile mele. Fiecare antrenor are filosofia lui şi propriile principii. Vor fi schimbări, dar nu radicale, e adevărat. Din punct de vedere al abordării, îmi doresc să vin cu o filosofie care cred că mi se pliază ca stil şi personalitate. E un proces care necesită timp, nu se face peste noapte.

Băieţii sunt receptivi. Rămânem la acelaşi sistem. În funcţie de jucătorii care vor veni, vom avea un sistem de rezervă. Nu contează doar sistemul, ci principiile. E un lot cu calitate. Sunt jucători de calitate care an de an s-au bătut la trofee. Avem nevoie de ceva în plus. Sper ca acest plus să vină din spiritul pe care vreu să îl vedem. Un spirit care ne permite să ne batem şi să luptăm pentru fiecare metru de teren. La sfârşit, să fim capabili să ne uităm ochi în ochi şi să avem ce să ne reproşăm.

Primul mesaj spus în vestiar e că mă bazez foarte mult pe respect. Nu numai pe respectul pentru mine, cât pe cel pentru meserie. Trebuie să dea tot ce au mai bun în fiecare zi şi mă refer şi la ce se întâmplă în afara stadionului”, a spus Laszlo Balint, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula 8:20 Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui” 6:56 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 6:10 VIDEOLily Zhang – Eliza Samara 2-3! Românca s-a calificat spectaculos în optimile WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
"Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?" Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: "Trenul e în mers"
AntenaPLAY • 21 mart., 16:05
„Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?” Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: „Trenul e în mers”
"Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?" Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Liga 1 • 20 mart., 13:27
„Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?” Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu
WTA • 20 mart., 9:23
Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu! Şeful de la Rapid, răspuns fabulos: „Dau eu berea!”
Mihai Rotaru, reacţie fabuloasă după ce Marius Şumudică a spus că i-a promis că va fi viitorul antrenor al Universităţii Craiova
Liga 1 • 19 mart., 16:43
Mihai Rotaru, reacţie fabuloasă după ce Marius Şumudică a spus că i-a promis că va fi viitorul antrenor al Universităţii Craiova