Închide meniul

Universitatea Craiova – FCSB se joacă cu casa închisă! Toate biletele s-au vândut cu 4 zile înainte de derby

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 mai 2022, 18:00

Universitatea Craiova – FCSB se joacă cu casa închisă! Toate biletele s-au vândut cu 4 zile înainte de derby

Universitatea Craiova - FC Botoşani 2-0

Universitatea Craiova, bucurie la finalul unui meci / Hepta

Universitatea Craiova – FCSB se joacă cu casa închisă. Toate biletele la derby-ul care poate decide titlul în Liga 1 s-au vândut cu 4 zile înaintea marelui meci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB va avea parte de un adevărat infern la Craiova. Toate biletele la marele derby s-au vândut cu 4 zile înainte de meci. Echipa lui Laurenţiu Reghecampf vrea victorie pentru a pune presiune pe FCSB în lupta pentru locul al doilea.

Universitatea Craiova – FCSB se joacă cu casa închisă. Gigi Becali nu se teme de olteni

Chiar dacă stadionul va fi arhiplin, Gigi Becali crede că echipa sa nu poate fi oprită de nimeni. În turul din play-off, Universitatea Craiova a câștigat cu 2-0 pe Arena Națională împotriva FCSB-ului. A fost singurul eșec de până acum pentru roș-albaștri în play-off, care, în rest, au legat victorii pe linie.

În sezonul regular, FCSB a câștigat ambele meciuri cu Universitatea Craiova, 4-1 la București și 3-2 pe „Ion Oblemenco”. Echipa lui Gigi Becali e la două puncte de liderul CFR Cluj.

Gigi Becali vrea o luptă corectă în duelul cu omologul Mihai Rotaru. Becali așteaptă însă ca formația lui Laurențiu Reghecampf să joace cel puțin la fel de agresiv și cu CFR Cluj, pe care o va întâlni imediat după duelul cu FCSB.

Reclamă

„Eu vorbesc în contextul în care și noi, și ei joacă cu Universitatea Craiova. De ce să trateze meciul cu CFR mai lejer? Am convenție cu Rotaru să nu mai facem ce s-a întâmplat, o dată a făcut-o el, apoi am făcut-o eu, după am zis să nu mai facem niciodată asta.

Să jucăm corect, să facem dreptate. Plus că acolo e un Reghecampf, care e om corect și nu face niciodată așa ceva. Când mergem la Craiova, să își arate ei capacitatea, să jucăm cu o echipă căreia îi dă sângele pe gură. (n.r. râde)”, a spus Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Gigi Becali: Nu ne poate sta nimeni în cale!”

Gigi Becali spune că, la ora actuală, singurul lucru care îl nemulțumește este prestația lui Malcom Edjouma. În plus, patronul de la FCSB și-ar mai dori un atacant pentru sezonul viitor, dacă tinerii Ianis Stoica, Mamut și Dumiter nu se vor ridica la nivelul așteptărilor sale.

Reclamă 4 / 0/3

„Finalul de sezon, cum aș vrea eu, aș vrea să joace pe bune FC Argeș și să venim noi pe primul loc. După aceea să îi bată Craiova pe CFR și să nu se mai joace cu titlul pe masă în ultima etapă. Așa aș vrea, după inima mea, dar cred că vom juca așa în ultima etapă (n.r. – cu trofeul pe masă) și vom câștiga meciul. Eu zic că la ora asta nu ne poate sta nimeni în cale.

Echipa e prea puternică, prea valoroasă și joacă fotbalul pe care mi l-am dorit eu. Mai trebuie ceva, puțin, un mic retuș. Mă refer la inter, unul dintre ei. Și mai avem nevoie de un atacant. Edjouma nu este ce mi-am dorit, nici închizător… e bun fotbalist, dar joacă doar contra echipelor meci. Suntem expuși cu el acolo. Eu le-am spus, la mine n-are voie să ajungă mingea deloc în careu. N-are voie să treacă mingea de linia careului.

El a fost forțat inter pentru că e periculos cu el închizător. Uite-l pe Șut, nu își părăsește postul. Să vedem. Normal, în meciurile astea tari, poate juca Tănase inter. Un singur atacant ne mai trebuie. Să vedem dacă este Ianis (n.r. – Stoica), dacă este Dumiter, dacă este Mamut. O să vedem. Dacă este Coman. Că dacă este Coman, deja pot să spun că la ultimele două meciuri a participat decisiv. Coman nu e 100%, dar la 70-80% a revenit. E Coman pe care eu îl știam.”, a spus Gigi Becali, pentru sport.ro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și