Închide meniul

Universitatea Craiova i-a găsit „antidot” lui Octavian Popescu înaintea derby-ului cu FCSB: „Gata, s-a terminat! L-ai ‘curățat’!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 6 mai 2022, 13:01

Universitatea Craiova i-a găsit „antidot lui Octavian Popescu înaintea derby-ului cu FCSB: „Gata, s-a terminat! L-ai curățat!

Octavian Popescu, lăudat de Nicolae Dică

Octavian Popescu, în timpul derby-ului cu Universitatea Craiova / Hepta / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Universitatea Craiova i-a găsit „antidot” lui Octavian Popescu înaintea derby-ului cu FCSB de duminică. Fotbalistul de 19 ani este unul dintre cei mai în formă jucători din tabăra roş-albaştrilor, însă oltenii nu se tem.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorin Cârţu a anunţat cum pot elevii lui Laurenţiu Reghecampf să îl oprească pe Octavian Popescu. Universitatea Craiova şi FCSB se întâlnesc duminică, în derby-ul etapei.

Universitatea Craiova i-a găsit „antidot” lui Octavian Popescu

”Octavian Popescu nu e un jucător pe care să nu poți să-l blochezi. După mine, eu știu cum trebuie făcut cu Octavian Popescu, dar nu vreau să dau indicații altora. La Octavian Popescu, cel care este în zona lui trebuie să-l întâmpine, apoi să coboare un dublaj.

Gata, s-a terminat! Ce să facă, să ia mingea printre 3-4 jucători? Nu poate! Asta e mereu soluția contra lui și l-ai ‘curățat’. El trebuie să preia mingea, dacă îi vine dublaj nu mai face nimic”, a declarat Sorin Cârţu, potrivit digisport.ro.

Gigi Becali, mesaj pentru Mihai Rotaru înainte de Universitatea Craiova – FCSB

Gigi Becali surprinde înainte de Universitatea Craiova – FCSB, derby-ul etapei a 8-a din play-off-ul Ligii 1. Patronul roş-albaştrilor a ţinut să îi amintească lui Mihai Rotaru de discuţiile pe care le-au purtat în trecut. I-a cerut să nu uite de „pactul” pe care l-au făcut.

Reclamă

„Am o convenţie cu Rotaru, să nu mai facem ce s-a întâmplat”, a ţinut să transmită Gigi Becali înaintea derby-ului din Bănie, care se va juca cu casa închisă. Patronul roş-albaştrilor i-a adus aminte lui Mihai Rotaru că au o înţelegere şi că îşi doreşte ca, indiferent ce se întâmplă în meciul cu FCSB, Universitatea Craiova să folosească cel mai bun 11 şi o săptămână mai târziu, cu CFR Cluj.

Latifundiarul din Pipera nu se teme că Laurenţiu Reghecampf ar putea apela la rezerve în confruntarea din Gruia.

„Eu știu ce am discutat noi și știu foarte bine care au fost discuțiile. Nu am făcut un contract cu el, că nu stăm să punem pe hârtie ce vorbim între noi, dar văd că el a uitat. Însă, cu toate acestea, pentru mine vorba este vorbă. Nu știu de ce nu vrea el să vă recunoscă, dar eu știu foarte bine ceea ce m-am înțeles cu el, iar eu mă voi ține de cuvânt.

Reclamă 4 / 0/3

Nu e vorba dacă mai am sau nu încredere în Mihai și că trebuie să mă bazez doar pe Reghecampf. Eu am totală încredere în Mihai Rotaru și mă bazez pe el. El e patronul echipei, iar Reghe face ce zice patronul„, a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

Mihai Rotaru exclude orice alianţă cu Gigi Becali

Mihai Rotaru, finanţatorul alb-albaştrilor, exclude că ar fi bătut palma cu Becali şi îi asigură pe fani că nu are nicio alianţă cu FCSB.

„Noi n-am ajuns la nicio înțelegere pentru că n-am făcut niciodată (n.r. să nu-şi apere sută la sută şansele). Şi atunci n-aveam cum să ajungem la o înțelegere. Am spus-o, a jucat Vlad Andrei în acel meci cu Farul pentru că era un meci fără miză pentru noi şi era normal să-i dăm credit unui tânăr jucător care ulterior a ajuns să fie pe prima pagină a tuturor ziarelor ca o mare speranţă.

Locul 3 e asigurat acum, astfel că ne uităm mai sus atâta timp cât avem șanse matematice. Pentru locul 2, nici măcar cu 3 etape înainte de final nu suntem la mâna noastră. Asta e realitatea matematică. Nu avem șanse la titlu, dar ne gândim la locul 2. Dacă batem pe FCSB, CFR este campioană și, în următoarea etapă, va fi mai ușor să-i batem și pe ei. Nu se pune problema de nicio alianță cu FCSB, nu există așa ceva”, a spus Rotaru.

Recomandări
  • Universitatea Craiova i-a găsit „antidot” lui Octavian Popescu
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României Vezi toate știrile
Citește și