Închide meniul

Victor Angelescu a anunţat încă două transferuri la Rapid: „O să rezolvăm!” Ce a spus despre Luckassen

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 iunie 2022, 21:56

Victor Angelescu a anunţat încă două transferuri la Rapid: „O să rezolvăm! Ce a spus despre Luckassen

Victor Angelescu, reacţie după ce Cătălin Cîrjan a fost prezentat oficial

Hepta

Victor Angelescu a anunţat încă două transferuri la Rapid. Unul dintre patronii Rapidului a spus că mai vrea să aducă un atacant la echipă, dar şi un al doilea jucător a cărui poziţie nu a dezvăluit-o.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

VictorAngelescu a vorbit şi despre posibilul transfer al lui Luckassen. Oficialul rapidist a admis că s-a interesat de fostul atacant al lui Hagi, însă nu a negociat în mod direct.

Victor Angelescu a anunţat încă două transferuri la Rapid

„Nu am trimis vreo ofertă oficială către Luckassen. Nu pot să vă confirm acest lucru, Nico s-a ocupat de acest lucru. Nu m-am ocupat eu direct, ştiu că s-a vorbit cu agentul său mai demult. Ne-am interesat de el, da. Negociem cu alţi jucători, avem mai multe variante. Avem nevoie de un atacant şi încă o poziţie pentru care negociem, o să rezolvăm”, a spus Victor Angelescu la orangesport.ro.

Victor Angelescu îi linisteşte şi pe fanii rapidişti. Le transmite că jucatorii transferaţi vor putea fi înregistraţi, chiar dacă în acest moment echipa sa are interdicţie la transferuri. TAS a decis că Rapid are de plătit 600.000 de euro lui Julio Cesar, jucător ce a fost adus la echipă în 2008.

Noi așteptăm răspunsul apelului făcut de noi la TAS. Noi am atacat în instanță decizia și în Elveția și în România, dar asta nu înseamnă că Federația trebuie să ne dea un răspuns.

Reclamă

Avem nevoie de un atacant și încă o poziție, suntem în negocieri, urmează să rezolvăm problema”, a mai spus Angelescu.

Rapid a pierdut procesul cu Julio Cesar! Giuleștenii, obligați să plătească 600.000 de euro

Rapid a ratat barajul pentru Conference League, iar veștile proaste continuă să apară în Giulești.

Echipa de sub Grant a primit o notificare din partea FIFA, în luna aprilie, în care este precizat faptul că a pierdut procesul cu Júlio César da Silva e Souza, fostul jucător al „alb-vișiniilor” din sezonul 2008/2009.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit Prosport, Rapid este obligată să achite suma de 400.000 de euro, plus alte 200.000 de euro sub formă de penalități, către fostul jucător sud-american.

Daniel Niculae a confirmat informația respectivă și a anunțat că Rapid va face recurs în încercarea disperată de a scăpa de datoria respectivă. Președintele giuleștenilor a dezvăluit că mai există datorii către alți doi jucători, însă sumele sunt „mult mai mici”.

„Da, din păcate este adevărat. Am pierdut un proces, mai avem o cale excepțională pentru a face recurs. Vom merge pâna în pânzele albe pentru a demonstra dreptatea. Nu este o sumă atât de mare. Mai sunt doar doi dintre foștii jucători care au deschis proces, dar sumele sunt mult mai mici.

Problema este că e o mare nedreptate. Dacă vom pierde și vom fi nevoiți să plătim, vom demonstra că suntem de neclintit și că Rapidul este un club sănatos, care va redeveni mare.”, a spus Daniel Niculae, pentru digisport.ro.

Recomandări
  • Victor Angelescu a anunţat alte transferuri
  • Înscrie-te aici şi câștigă tricoul magic al lui Mutu cu semnătură specială!

 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și