Închide meniul
EXCLUSIV

Victor Piţurcă i-a fost propus lui Gigi Becali pentru a o scoate pe FCSB din criză: „Succes asigurat!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 iulie 2022, 12:34 / Actualizat: 25 iulie 2022, 14:51

Victor Piţurcă i-a fost propus lui Gigi Becali pentru a o scoate pe FCSB din criză: „Succes asigurat!

Victor Piţurcă, reacţie la adresa CSA Steaua

Victor Piţurcă, fostul selecţioner al României/ Hepta

Victor Piţurcă i-a fost propus lui Gigi Becali după anunţul că Toni Petrea şi-a dat demisia de la FCSB. Roş-albaştrii trec prin unul dintre cele mai dificile momente din ultimii ani. Au un singur punct în Superliga şi riscă să fie eliminaţi din turul 2 preliminar al Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir e de părere că Gigi Becali l-a demis pe Toni Petrea şi se aşteaptă ca Nicolae Dică să fie numit noul antrenor de la FCSB. Fostul preşedinte al LPF i-a dat un sfat de titlu patronului vicecampioanei!

Victor Piţurcă i-a fost propus lui Gigi Becali de Dumitru Dragomir

Dragomir mizează pe fostul selecţioner al României. Asigură că FCSB nu ar avea probleme să devină campioană, pentru prima dată după 8 ani, dacă Piţurcă revine la echipă.

I-a spus să plece şi a plecat. Sunt banii lui, schimbă pe cine vrea, face ce vrea. Cred că pe Dică îl aduce. A fost fotbalist mare, la echipa naţională. E Dică. Dacă ar fi după mine, l-aş fi pus pe Piţurcă şi aveam succesul asigurat„, a declarat Dumitru Dragomir în exclusivitate pentru Antena Sport.

Victor Piţurcă e liber de contract de la începutul anului 2020, când s-a despărţit de Universitatea Craiova. Fostul atacant al Stelei a antrenat-o ultima dată pe echipa lui Becali în 2010.

Reclamă

Din informaţiile Antena Sport, Nicolae Dică este pe punctul de a reveni la gruparea din Berceni. A mai pregătit-o pe FCSB timp de un an şi jumătate, între iunie 2017 şi decembrie 2018. A stat pe banca echipei lui Gigi Becali în 81 de partide, obţinând 46 de victorii, 19 rezultate de egalitate şi 16 înfrângeri. Dică este liber de contract din noiembrie, când a plecat de la naţională alături de Mirel Rădoi.

Ce spune Gigi Becali despre revenirea lui Nicolae Dică la FCSB

FCSB are un start de sezon de coşmar, iar Gigi Becali a anunţat că a rămas fără antrenor. Toni Petrea şi-a dat demisia după rezultatele dezastruoase. În campionat, FCSB a remizat cu nou-promovata U Cluj şi a fost învinsă de Rapid, iar în Conference League a suferit un rezultat ruşinos cu Saburtalo, scor 0-1.

Acum la ora asta, nu ştiu cum, mă consult cu oamenii, cum e bine. Să vină antrenor? Până la urmă ar fi bine să vină un antrenor până joi, eu ştiu că ne calificăm şi să vină cu o victorie. Să vină pe cai.

Reclamă 4 / 0/3

E o variantă, că şi aşa Dică e un om cuminte. Pot să lucrez toată viaţa. Chiar şi cu Toni Petrea. E un om cuminte, cu Dică pot lucra oricând, dar să vedem acum„, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Finanţatorul lui FCSB ia în calcul să aştepte chiar şi 30 de zile până să numească un nou antrenor. Exclude varianta de a-i aduce pe Mirel Rădoi sau Leo Grozavu.

Cine e Grozavu? Nu e vreun antrenor. Ţine echipa în mână, dar înjură jucătorii. Eu nu permit asta. Nu aţi văzut? Nici ciobanii nu înjură sau fumează. Nu au voie la stână să înjure şi să fumeze. La mine muncitorii

Mirel se alintă, ce conflict să am eu cu finul meu? El râdea când l-am luat în braţe. El are un narcisism şi vrea să dea pe altcineva vina când se întâmplă ceva. N-am avut cu el… el a început. Eu nu! Eu am spus cum îl credeam eu orgolios, până la urmă s-a demonstrat că are demnitate şi a plecat. Cu Mirel nu am cum să mă cert. M-am certat cu Hagi când eram nebun, nu mă mai cert eu cu finii şi cu naşii mei„, a mai spus patronul lui FCSB.

Recomandări
  • Victor Piţurcă a fost propus la FCSB
  • Dumitru Dragomir, sfat de titlu pentru Gigi Becali

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și