Închide meniul

Tatăl lui Ahmed Bani, la ora adevărului despre transferului la Voluntari al puștiului lui Dinamo: ”Plângea când a văzut că pleacă!”

Gal Dorin Publicat: 4 ianuarie 2021, 11:32

Tatăl lui Ahmed Bani, la ora adevărului despre transferului la Voluntari al puștiului lui Dinamo: ”Plângea când a văzut că pleacă!”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Ahmed Bani a fost aproape să plece de la Dinamo la FC Voluntari

  • Tatăl lui Ahmed Bani, informații din culisele mișcării la Voluntari
  • Ce părere are despre antrenorul Jerry Gane

Ioan Andone, managerul lui FC Voluntari, a dezvăluit că formația ilfoveană a fost în discuții pentru puștiul ”câinilor” încă din luna august. ”Ando” a explicat și cum au fost implicați Cosmin Contra și Dorin Șerdean, dar cel care a vorbit a fost Mustafa Akram Bani, impresarul și tatăl fotbalistului. Acesta și-a spus și el opinia despre situația în care s-a regăsit fiul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Eu spun că este bine (n.r. că a rămas la Dinamo) pentru că este dinamovist, plângea când a văzut că pleacă de acolo. Este la acest club de la 6-7 ani, a crescut acolo şi iubeşte echipa, normal. Dar trebuie să joace. De aceea voia să plece.

Nimeni nu-ţi oferă vreo garanţie (n.r. că va juca) şi nici nu ar fi normal aşa ceva. Dar speră să primească mai multe şanse pentru a demonstra că merită să joace. Pentru Dinamo eu am termen de comparaţie cu ceilalţi tineri care au primit mai multe ocazii. Nu e normal să dau nume, copiii nu au nicio implicare, dar asta e realitatea”, a declarat Bani senior pentru Digi Sport.

Reclamă

Tatăl lui Ahmed Bani, dezamăgită că fiul nu joacă la Dinamo: ”Speram că va fi altfel”

Tatăl promițătorului tânăr de la Dinamo a precizat că spera ca puștiul Bani să primească mai mult ocazii odată cu venirea lui Jerry Gane ca antrenor principal.

”După ce a venit Jerry speram că va fi altfel. Dar nu a fost. Repet, eu nu critic strategia antrenorului, indiferent care este acela, pentru că poate are altă viziune, una în care un jucător sau altul nu se încadrează. 
Dar dacă Andrei nu se încadrează, e normal să caute să joace în altă parte. Corect? Mie mi s-a părut un pic de răutate la el, dar poate că sunt subiectiv, sunt tatăl lui.

Reclamă

Discuţii au fost cu patru echipe. Are 18 ani, este convocat la U19, nu e nimic surprinzător. Au fost discuţii cu Astra, Voluntari, CFR şi Botoşani. El este în ultimul an la liceu, trebuie să dea Bacalaureatul şi apoi să intre la facultate, iar trecerea la Voluntari nu l-ar fi bulversat.

În plus, poate că Bogdan Andone îi oferea mai multe şanse să joace. Pentru el asta e cel mai important ca să crească în valoare. Să fie pe teren, să se lupte cu jucători puternici. Pentru a vedea dacă eşti bun sau nu trebuie să fii pe teren, la meciuri”, a declarat tatăl lui Ahmed Bani.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 28 mart., 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”