Închide meniul

Toni Petrea, concentrat doar pe FCSB înainte de ultima etapă din 2020: ”Nu mă interesează meciul dintre CFR și Craiova!”

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 20 decembrie 2020, 13:29

Toni Petrea, concentrat doar pe FCSB înainte de ultima etapă din 2020: ”Nu mă interesează meciul dintre CFR și Craiova!”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Toni Petrea s-a declarat încrezător înaintea ultimului meci din 2020

FCSB are opt victorii în ultimele nouă etape, însă pasul greșit a fost făcut tocmai pe terenul campioanei CFR Cluj. Din cauza problemelor de pe Arena Națională, partida cu Sepsi se va disputa la Mogoșoaia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toni Petrea: ”Am avut suficient timp să ne odihnim”

”Am avut suficient timp să ne odihnim, să ne recuperăm după partidele de la Cluj și de la Craiova. Întîlnim un adversar bun al campionatului nostru. Față de finala Cupei pe care ma disputat-o cu ei, s-au mai îmbunătățit lucrurile prin aducerea unor jucători experimentați.

Sunt jucători profesioniști. Deja, ușor ușor, capătă maturitatea necesară pentru a-și da seama de situația în care ne aflăm, într-o poziție bună și cred că sunt montați pentru a câștiga acest joc. 

Este o situație inedită pentru această pauză scurtă de campionat, le-am pregătit jucătorilor un program special. Nu mă interesează meciul CFR – U. Craiova, mă interesează jocul echipei mele”, a declarat Toni Petrea.

FCSB, duel tare în ultima etapă din 2020

Elevii lui Toni Petrea nu vor avea o partidă foarte ușoară în ultima etapă din 2020. Băieții lui Leo Grozavu sunt neînvinși în ultimele cinci runde, având trei victorii cu Chindia, Gaz Metan și UTA și două egaluri cu Hermannstadt și Botoșani.

Reclamă

Chiar dacă FCSB luase inițial în calcul ca partida să se desfășoare pe stadionul ”Marin Anastasovici” din cauza problemelor de pe Arena Națională, formația bucureșteană a fost ajutată de Federație pentru a juca la Mogoșoaia, locul unde se antrenează echipa națională.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 2-2. Florin Ştefan a restabilit egalitatea! Gafă uriaşă comisă de Ştefan Târnovanu 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și