Închide meniul

UEFA, suspendări drastice după cazul de rasism din meciul Rangers – Slavia Praga. Coechipierul lui Stanciu, Ondrej Kudela, va avea de suferit!

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 aprilie 2021, 14:19

UEFA, suspendări drastice după cazul de rasism din meciul Rangers – Slavia Praga. Coechipierul lui Stanciu, Ondrej Kudela, va avea de suferit!

Profimediaimages

Ondrej Kudela a fost suspendat drastic de UEFA

  • Ondrej Kudela, suspendat de forul continental
  • Deciziile luate de UEFA

Jucătorul lui Steven Gerrard a fost acuzat că l-a lovit cu pumnii pe Kamara, în tunelul care ducea spre vestiare. A fost un scandal monstru, iar oficialii forului mondial au hotărât să ia măsuri drastice!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ondrej Kudela, suspendat 10 meciuri pentru comportament rasist

"Fotbalistul Slaviei Praga, Ondrej Kudela, este suspendat pentru următoarele 10 meciuri în competiţiile UEFA, pentru un comportament rasist. Este inclusă şi suspendarea provizorie în meciul tur cu Arsenal, din sferturile de finală ale Europa League. 

Jucatorul lui Rangers, Glen Kamara, a fost şi el suspendat pentru 3 meciuri în competiţiile UEFA", se anunţă într-un comunicat al forului continental.

Reclamă

În minutul 87 al partidei de pe Ibrox, Ondrej Kudela de la Slavia s-a îndreptat spre Glen Kamara şi şi-a pus mâna la gură în timp ce spunea ceva. Cei de la Rangers l-au acuzat pe jucătorul de la Slavia de rasism. Cehii au respins cu vehemenţă acuzaţiile.

Glen Kamara, fotbalistul lui Rangers, a dezvăluit dialogul pe care l-a avut cu Ondrej Kudela, în timpul meciului cu Slavia Praga din returul optimilor de finală ale Europa League.

Reclamă

"Abuzul rasist și ticălos al lui Ondrej Kudela a avut loc pe scena internațională, iar orice eșec de a acționa din partea UEFA va fi privit ca o undă verde pentru rasism. În timpul meciului de joi cu Slavia Praga, Kudela se certa cu un jucător al lui Rangers și după ce am încercat să intervin, mi-a spus să tac și apoi mi-a spus: 'O secundă, prietene'.

Apoi a venit la mine, și-a acoperit gura cu mâna, s-a apropiat de urechea mea și a rostit următoare cuvinte: 'Ești o maimuță nenorocită, știi și tu că asta ești'. Am fost șocat și îngrozit când am auzit un astfel de abuz rasist din partea unui jucător de fotbal profesionist", a transmis Kamara într-o scrisoare postată pe contul său de Twitter.

Nicolae Stanciu: "Spune nu rasismului"

Nicolae Stanciu a transmis un mesaj împotriva rasismului alături de colegii de la Slavia Praga. Într-un clip creat de liderul din Cehia, românul a fost printre cei care au lansat îndemnul: "Spune nu rasismului".

Reclamă 4 / 0/3

Căpitanul Jan Boril a transmis că "orice formă de rasism este inacceptabilă" şi a subliniat că în echipa sunt jucători din 11 ţări şi de pe 3 continente.

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:29 Costel Gâlcă a semnat cu Universitatea Craiova! Revenire de senzaţie în Liga 1 11:12 FotoCe gest a putut face Araujo la adresa lui Istvan Kovacs, după ce arbitrul român l-a eliminat în minutul 29 al meciului! 10:48 „Se petrec multe sub ochii lui Horațiu!” Aroganţa supremă a lui Mihai Stoica, după ce Atletico Madrid a fost eliminată din Ligă 10:26 Cum poate obţine rapid CSA Steaua dreptul de promovare în Liga 1: „Durează între 3 și 6 luni” 10:15 AS.ro LIVE | Mariia Dvorzhetska a fost invitata lui Dan Pavel! Poveştile sportivei din Ucraina care joacă pentru România 10:06 Ce a putut să spună Ousmane Dembele, după ce a fost huiduit de fanii Barcelonei 9:59 Laszlo Dioszegi i-a transmis lui Gigi Becali suma pe care trebuie să o plătească pentru a-l transfera pe Marius Ştefănescu! 9:30 „În Spania nu ar arbitra nici în liga a patra” Istvan Kovacs, făcut praf de un expert în arbitraj după ce PSG a învins Barcelona! 9:28 VIDEOGhinion teribil pentru Eliza Samara! A abandonat după două seturi cu Hina Hayata, din cauza unor probleme la spate 9:00 Al Ain – Al Hilal LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Show total în Liga Campionilor Asiei Vezi toate știrile
Pe același subiect
FC Porto, suspendată 3 ani din cupele europene! Cum poate scăpa de sancţiune dură dată de UEFA
Liga Campionilor • 16 apr., 17:57
FC Porto, suspendată 3 ani din cupele europene! Cum poate scăpa de sancţiunea dură dată de UEFA
Echipa lui Răzvan Lucescu face scandal după Club Brugge - PAOK 1-0
Conference League • 12 apr., 18:29
Echipa lui Răzvan Lucescu face scandal după Club Brugge – PAOK 1-0! Grecii au depus plângere la UEFA
Echipa la care va juca Ianis Hagi, din vară
Fotbal extern • 7 apr., 14:16
Echipa la care va juca Ianis Hagi, din vară! Anunţul categoric al lui Victor Becali: „Situaţia e clară!”
Ianis Hagi, criticat în Scoția: "Rangers are standarde ". Clubul de pe Ibrox, sfătuit de rivali să îl vândă pe român
Fotbal extern • 5 apr., 11:04
Ianis Hagi, criticat în Scoția: „Rangers are standarde”. Clubul de pe Ibrox, sfătuit de rivali să îl vândă pe român
"Ianis Hagi, la Galatasaray?" Răspunsul oferit imediat de Gică Popescu
Fotbal extern • 4 apr., 19:13
„Ianis Hagi, la Galatasaray?” Răspunsul oferit imediat de Gică Popescu: „Un fotbalist valoros trebuie să facă asta!”