Închide meniul

Valeriu Iftime, debordant după ultimul transfer de la Botoșani: ”E bombă nucleară, dar îi trebuie izmene din prima zi!”

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 7 decembrie 2020, 13:26

Valeriu Iftime, debordant după ultimul transfer de la Botoșani: ”E bombă nucleară, dar îi trebuie izmene din prima zi!”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Valeriu Iftime i-a răspuns lui Gigi Becali

Mahmoud Al-Mawas este considerat de Iftime drept o adevărată lovitură de imagine, credință aparent împărtășită și de fanii sirieni, care s-au înghesuit pe pagina de Facebook a clubului imediat ce a fost anunțat transferul lui Mawas.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valeriu Iftime: ”Mă duc și fac magazin în Siria!”

”Nu știu cum îl cheamă. E o aventură interesantă. Acum ceva vreme nu mai era. Dispăruse din radarul nostru. Dispăruse! Nu mai răspundea la nimic. Acum e la noi. E superfotbalist. Numai că el a funcționat până acum la căldură, când vine rece îi trebuie izmene din prima zi. Să vedem cum se adaptează. E foarte iubit acolo!

Au aflat numărul meu de telefon și îmi dau mesaje fanii: <<Prezidente, iubirea e cu tine>>. Extraordinar! E un moment pe care trebuie să-l tratăm atent. E o bombă nucleară. Mă duc și fac magazin acolo, în Siria! Pe cuvântul meu, serios vorbesc. Câți au ăștia? 20 de milioane de locuitori, facem 10 milioane de tricouri.

Știe președintele meu. Păi, e afacere mai tare decât toți Moruțanii la un loc. M-a întrebat cine vinde acolo. Mă duc eu cu el. Facem o tarabă, poze și asta a fost. Exagerez puțin, dar e o pârtie pe care dacă nu o exploatăm, suntem proști", a declarat un Valeriu Iftime foarte încântat, pentru gsp.ro

Cine este Mahmoud Al-Mawas, noua vedetă de la FC Botoșani

Mahmoud Al-Mawas s-a născut în vestul Siriei și a început fotbalul mare la gruparea Al-Karamah, în țara sa natală. Încă de la 20 de ani, în 2013, a fost împrumutat în Bahrain. După aceea, s-a mutat în Kuwait la Al-Arabi, acolo unde a jucat până în 2016.

Reclamă

În sezonul 2016-2017 s-a întors în Bahrain, iar în ultimii trei ani a jucat în Qatar, la Umm Salal, echipă de care s-a despărțit în luna octombrie.

Jucătorul are și selecții la naționala Siriei, reușind două goluri în cinci partide jucate până acum în preliminariile Mondialului din 2022. Sirienii sunt lideri în grupa cu Filipine, China, Maldive și Guam, având punctaj maxim până în momentul de față.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • FC Botoșani a transferat un jucător din naționala Siriei
  • Reacția lui Valeriu Iftime

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și