Închide meniul

VIDEO | Bucurie fără margini! Show total făcut chiar de jucătorul lovit de Messi! A dat recital, cu trompeta, pe teren

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 ianuarie 2021, 6:51

VIDEO | Bucurie fără margini! Show total făcut chiar de jucătorul lovit de Messi! A dat recital, cu trompeta, pe teren

Profimediaimages

Asier Villalibre a făcut spectacol după ce a contribuit decisiv la câştigarea Supercupei Spaniei

  • Jucătorii lui Bilbao au făcut spectacol
  • Asier Villalibre a cântat la trompetă după victoria cu Barcelona

Asier Villalibre a fost adevăratul erou al echipei antrenate de Marcelino. I-a "suflat" Barcelonei victoria cu un gol marcat în minutul 90! Tot el a fost bruscat de Lionel Messi la ultima fază a confruntării.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Asier Villalibre, concert de trompetă pe teren

Atacantul a venit pregătit pentru a sărbători cea mai importantă performanţă înregistrată de Bilbao în ultimii şase ani. A cântat la trompetă şi a fost acompaniat de coechipierii săi. Imaginile au devenit virale.

Reclamă

A fost un moment excelent şi pentru antrenorul lui Athletic. Marcelino a devenit primul tehnician din istorie care câştigă două finale la rând cu Barcelona, în toate competiţiile, cu echipe diferite. În 2019 a ajutat-o pe Valencia să triumfe în Cupa Spaniei.

Reclamă

Lionel Messi, eliminat după ce l-a lovit pe Asier Villalibre

Lionel Messi tocmai a suferit prima eliminare în tricoul Barcelonei. A avut o reacţie violentă la Villalibre şi a intervenit arbitrajul VAR. Jesus Gil Manzano nu a avut de ales şi i-a arătat cartonaş roşu căpitanului Barcelonei.

A fost o premieră! Lionel Messi nu mai fusese eliminat niciodată în cei 15 ani şi 753 de meciuri jucate pentru Barcelona.

Reclamă 4 / 0/3

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:20 EXCLUSIVJuan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Cele două părţi s-au înţeles verbal pentru mutarea verii 14:05 Barcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid, 22:00, LIVE TEXT! Meciuri decisive pentru semifinalele Champions League 13:43 Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional! 13:20 VIDEOElizabeta Samara – Sabine Winter 1-3 a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Adina Diaconu a pierdut partida cu Manika Batra 12:30 Famalicao – Sporting Lisabona LIVE VIDEO, 22:15, live în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 12:15 „Un conducător serios nu face aşa ceva!” Dumitru Dragomir, avertisment pentru Dan Şucu. Ce îi cere să facă cu Cristiano Bergodi 11:17 Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au băgat în şedinţă de urgenţă! 11:14 Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!” 10:52 SUA atacă medalia de aur la Jocurile Olimpice cu un nou „Dream Team”: LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, în echipă 10:42 FotoCole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge Vezi toate știrile
Pe același subiect
Xavi ştie cum poate Barcelona să o elimine pe PSG, din Champions League
Liga Campionilor • 15 apr., 19:07
Xavi ştie cum poate Barcelona să o elimine pe PSG, din Champions League! Anunţul făcut înaintea returului „de foc”
Istvan Kovacs, meci uriaş în UEFA Champions League
Liga Campionilor • 14 apr., 12:08
Istvan Kovacs, meci uriaş în UEFA Champions League! Românul va arbitra Barcelona – PSG, returul teribil din Ligă
Xavi, anunț important despre viitorul său la Barcelona
Liga Campionilor • 12 apr., 17:16
Xavi, anunț important despre viitorul său la Barcelona! A fost întrebat dacă rămâne la echipă și a dat un răspuns sincer
Scandal cu suporteri arestați după PSG - Barcelona 2-3
Liga Campionilor • 11 apr., 13:10
Scandal cu suporteri arestați după PSG – Barcelona 2-3! Au făcut saluturi naziste, iar poliția i-a ridicat imediat
Val de ironii la adresa lui Lionel Messi! După eliminare, oficialii lui Monterrey au făcut o postare incredibilă.
Fotbal extern • 11 apr., 11:59
Ironie uluitoare la adresa lui Lionel Messi după ce Inter Miami a fost eliminată din Liga Campionilor! Ce au postat adversarii