Închide meniul

VIDEO | Ianis Hagi are Scoția la picioare după ultimul meci de senzație făcut la Rangers! ”Cred că te iubesc, tinere”

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 30 decembrie 2020, 16:26

VIDEO | Ianis Hagi are Scoția la picioare după ultimul meci de senzație făcut la Rangers! ”Cred că te iubesc, tinere”

profimediaimages

Ianis Hagi a fost lăudat după ultima prestație foarte bună la Rangers

Criticat în ultima perioadă pentru faptul că nu mai prindea prima echipă sub comanda lui Steven Gerrard, Ianis Hagi a arătat o formă senzațională în ultimele patru meciuri, el înregistrând două goluri și două pase decisive.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hagi a pasat decisiv și pentru reușita lui Roofe din prima repriză a meciului cu St. Mirren, profitând de o degringoladă a apărării. Fanii lui Rangers nu s-au ferit să îl laude folosind cuvinte dintre cele mai mari.

Fanii lui Rangers, cuvinte de laudă la adresa lui Ianis Hagi

Rangers s-a impus cu 2-0 și continuă să fie lider detașat în Scoția înaintea derby-ului de sâmbătă cu Celtic, dar mare parte din atenție a fost concentrată pe Ianis.

Reclamă

”Ianis Hagi își arată din nou clasa, băiatul e fantastic atunci când este în formă!”

”Ianis Hagi face un meci fantastic!”

”Ianis Hagi, cred că te iubesc, tinere!”, au fost doar câteva dintre postările pe Twitter ale fanilor. 

Reclamă 4 / 0/3

Ianis Hagi, din nou decisiv! Assist spectaculos pentru mijlocaşul român. I-a cucerit pe scoţieni

În prima repriză, mijlocaşul român a recuperat o minge, a trecut de doi adversari şi i-a trimis pe culoar lui Kemar Roofe. Englezul de 27 de ani a înscris cu puţin noroc şi a deschis scorul pentru oaspeţi.

Românul de 22 de ani cotat la 4.5 milioane de euro are patru goluri marcate şi 10 pase decisive, în cele 25 de meciuri adunate în toate competiţiile acestui sezon.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și