Închide meniul

VIDEO. Momente de panică la meciul dintre Steaua şi Dinamo 2. Un jucător al oaspeţilor a leşinat pe teren. "Îl lăsați să moară?!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 martie 2021, 14:50

VIDEO. Momente de panică la meciul dintre Steaua şi Dinamo 2. Un jucător al oaspeţilor a leşinat pe teren. "Îl lăsați să moară?!"

Captură Youtube Steaua TV

Un jucător de la Dinamo 2 a leşinat pe teren în timpul meciului cu CSA Steaua

În minutul 51 al meciului din Ghencea, Andrei Mitran a căzut pe teren fără să fie în duel cu niciun adversar. Fundaşul în vârstă de 20 de ani al lui Dinamo 2 a leşinat, iar colegii şi adversarii i-au sărit imediat în ajutor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSA Steaua – Dinamo 2, momente de panică

Meciul a fost oprit până când o ambulanţă a intrat pe teren. Momentul a fost surprins pe transmisiunea făcută de Steaua TV pe contul de Youtube, la 1.22.00.

Staff-ul oaspeţilor a acuzat intervenţia întârziată a medicilor. "Am mai văzut eu din astea, îl lăsați să moară pe teren?!”, a spus antrenorul secund al lui Dinamo, Marius Ardelean, potrivit prosport. Mitran şi-a revenit în ambulanţă, unde era conştient.

Şi în meciul tur dintre cele două echipe a fost nevoie de intervenţia ambulanţei după un duel dur între doi jucători. 

Reclamă

George Ogăraru: "Poate ar fi trebuit să marcăm mai multe goluri"

CSA Steaua s-a terminat cu victoria gazdelor cu scorul de 4-0. În momentul accidentării lui Mitran, Dinamo 2 era condusă doar cu 1-0. Oaspeţii au jucat cu un om în minus, pentru că efectuaseră toate schimbările până la incidentul petrecut cu Mitran.

"Poate ar fi trebuit să marcăm mai multe goluri, am avut multe ocazii. Am profitat puţin şi de faptul că ei au pierdut un jucător în repriza a doua şi atunci au jucat cu un om mai puţin mai mult de 35 de minute. Dar este o victorie, impotantă în drumul nostru spre promovare", a spus managerul Stelei, George Ogăraru.

CSA Steaua este pe primul loc în clasament cu 33 de puncte. Roş-albaştrii au cu 2 puncte mai mult decât rivala FCSB 2.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • CSA Steaua a învins-o cu 4-0 pe Dinamo 2
  • Un jucător a leşinat pe teren

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:40 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele de start 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și