Închide meniul

Motivul real pentru care David Popovici s-a retras din proba de 400 de metri de la Campionatele Europene de la Roma

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 17 august 2022, 12:57

Motivul real pentru care David Popovici s-a retras din proba de 400 de metri de la Campionatele Europene de la Roma

Motivul real pentru care David Popovici s-a retras din proba de 400 de metri de la Campionatele Europene de la Roma

Motivul real pentru care David Popovici s-a retras din proba de 400 de metri de la Campionatele Europene de la Roma / Profimedia Images

Federaţia Română de Nataţie a anunţat care este motivul real pentru care David Popovici s-a retras din proba de 400 de metri, după ce obţinuse al patrulea timp în calificările de la CE de Nataţie de la Foro Italico.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul Adrian Rădulescu, cel de care campionul nostru ascultă cu sfinţenie, a decis să nu îl lase să participe pe David la proba de 400 de metri de la Foro Italico, din cauza oboselii pe care ar fi acumulat-o, înaintea Campionatul Mondial de juniori de la Lima.

Care este motivul real pentru care David Popovici s-a retras din proba de 400 de metri

„Antrenorul Adrian Rădulescu, împreună cu staff-ul tehnic, au decis să îl retragă pe David Popovici din finala de 400 m liber la Campionatul European de natație seniori de la Roma.

Programul încărcat din perioada următoare, consumul foarte mare care l-ar fi avut în finală și dorința de a pregăti cât mai bine participărea la Campionatul Mondial de juniori de la Lima (Peru) – o competiție foarte puternică – sunt motivele care stau la baza acestei decizii.

David Popovici vă mulțumește pentru sprijinul necondiționat de care a avut parte pe toată durata competiției de la Roma și vă așteaptă mesajele de încurajare și la următoarele întreceri”, se arată în comunicatul emis de FR de Nataţie.

Reclamă

David Popovici s-a retras din proba de 400 metri liber de la CE

David Popovici obţinuse calificarea în finala probei de 400 metri liber de la Campionatele Europene de Nataţie de la Roma, el reuşind să obţină al patrulea timp.

Românul a fost primul în seria sa, cu timpul de 3.47. 99 şi al patrulea după încheierea celor cinci serii. Decizia de retragere vine după o postare pe Facebook prin care acesta ne invita să urmărim finala de diseară, de la ora 19.53.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Motivul real pentru care David Popovici s-a retras din proba de 400 de metri
  • Popovici obţinuse al patrulea timp în serii

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și