Închide meniul
NEWS ALERT

Jocurile Olimpice 2020 | O nouă medalie pentru România! Marius Cozmiuc și Ciprian Tudosă, „argint” la dublu rame masculin

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 iulie 2021, 3:24 / Actualizat: 29 iulie 2021, 7:44

Jocurile Olimpice 2020 | O nouă medalie pentru România! Marius Cozmiuc și Ciprian Tudosă, „argint la dublu rame masculin

Marius Cozmiuc și Ciprian Tudosă au dat recital la JO 2020

Profimediaimages

  • Marius Cozmiuc și Ciprian Tudosă, în finală la dublu rame masculin
  • S-au calificat în finală cu cel mai bun timp

Update: Marius Cozmiuc și Ciprian Tudosă au primit medaliile de argint. S-au bucurat la maximum la festivitatea de premiere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
Marius Cozmiuc și Ciprian Tudosă, cu medaliile de argint
Marius Cozmiuc și Ciprian Tudosă, cu medaliile de argint

Marius Cozmiuc și Ciprian Tudosă, vicecampioni olimpici la Jocurile Olimpice 2020

Aflați pe al patrulea culoar în finala A, românii au încheiat cursa în 6:16.58. Au fost depășiți numai de croații Martin Sinkovic și Valent Sinkovic, care au obținut „aurul” (6:15.29). Pe podium au mai urcat reprezentanții Danemarcei, Frederic Vystavel și Joachim Sutton (6:19.88).

Reclamă

Este a patra medalie a României de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Ancuța Bodnar și Simona Radiș sunt campioane olimpice la dublu vâsle, Ana Maria Popescu a cucerit medalia de argint la spadă, iar echipajul de patru rame masculin, format din Mihăiţă Vasile Ţigănescu, Mugurel Vasile Semciuc, Ştefan Constantin Berariu şi Cosmin Pascari, a obţinut argintul.

Marius Cozmiuc are 28 de ani şi este legitimat la CS Dinamo, iar Ciprian Tudosă are 24 de ani şi evoluează la Steaua. Amândoi se întorc acasă cu medaliile de argint la gât.

Reclamă

Marius Cozmiuc și Ciprian Tudosă, calificați în finala de la dublu rame cu cel mai bun timp

Marius Cozmiuc și Ciprian Tudosă au făcut show în penultimul act. Cei doi au reușit cel mai bun timp din cadrul celor două curse din semifinale. Au obținut calificarea în 6:13.51.

Este ceea ce aveam nevoie. Oricum, eram foarte motivați și înainte, și foarte încrezători. Așteptăm ziua de mâine ca să facem o cursă cât mai frumoasă și să ne bucurăm de moment.

Noi am mers cu un timp bun, cel mai bun al nostru. Doar la Plovdiv, aveam 6 minute și 16 secunde, acum am scos 6 minute și 13, deci primul timp. Sperăm și mâine să facem o cursă și mai bună. De fapt, sunt sigur că vom face„, a declarat Marius Cozmiuc după rezultatul magnific obținut în semifinale, pentru gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ancuța Bodnar și Simona Radiș, campioane olimpice la dublu vâsle

Ancuța Bodnar și Simona Radiș au devenit campioane olimpice la dublu vâsle după o cursă fabuloasă. Au obținut prima medalie de aur câștigată de România la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Cele două românce au făcut o cursă fabuloasă și nu le-au dat nicio șansă rivalelor sale. Au câștigat a doua medalie pentru delegaţia României, după argintul obţinut de Ana Maria Popescu la spadă.

Cele două românce au făcut o cursă fabuloasă și au stabilit un nou record olimpic: 6.41,03. Noua Zeelandă a terminat pe locul al doilea, la peste 3 secunde distanță, în timp ce Olanda a câștigat medalia de bronz. Româncele au început fabulos cursa de 2.000 de metri și au condus cursa încă de la început.

Simona Radiș și Ancuța Bodnar, care erau considerate mari favorite la aurul olimpic, s-au distanțat constant de adversare. Acesta este primul titlul olimpic obținut de România la canotaj, după o pauză de 13 ani.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţul făcut de Simona Halep despre participarea la Jocurile Olimpice!
Tenis • 25 mart., 16:19
Anunţul făcut de Simona Halep despre participarea la Jocurile Olimpice!
David Popovici face spectacol înainte de Jocurile Olimpice
Înot • 25 mart., 12:13
David Popovici face spectacol înainte de Jocurile Olimpice! Românul s-a distrat la ultimul concurs la care a participat
Bernadette Szocs dă totul pentru o medalie olimpică la Paris
Tenis de masă • 14 mart., 11:58
Bernadette Szocs dă totul pentru o medalie olimpică la Paris: „Totul merge perfect. Mă pregătesc din greu”
Bernadette Szocs a avut prima reacţie după calificarea la Jocurile Olimpice
Alte sporturi • 21 feb., 21:36
Bernadette Szocs, după calificarea la Jocurile Olimpice: „Nu vrem să ne oprim aici!”. România face show LIVE VIDEO în AntenaPLAY
Bernadette Szocs aşteaptă calificarea la Jocurile Olimpice, după Campionatele Mondiale pe echipe
Tenis de masă • 19 feb., 15:51
Bernadette Szocs aşteaptă calificarea la Jocurile Olimpice, după Campionatele Mondiale pe echipe: „Asiaticele se feresc de noi”