Închide meniul

Jocurile Olimpice | Alin Alexuc a obţinut calificarea cu o victorie de excepţie! "A câştigat biletul mult râvnit!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 mai 2021, 18:33 / Actualizat: 14 mai 2021, 17:21

Jocurile Olimpice | Alin Alexuc a obţinut calificarea cu o victorie de excepţie! "A câştigat biletul mult râvnit!"

Facebook FR Lupte

Alin Alexuc s-a calificat la Jocurile Olimpice

"Sportivul nostru de la greco-romane mărește delegația noastră după o semifinală extraordinară câștigată cu 5-0 în fata adversarului din Polonia. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alin își câștigă biletul mult râvnit la a treia ediție a Jocurilor Olimpice din carieră, printr-o dăruire și o mobilizare exemplară!

Felicitări, Alin! Locul tău este între cei mai buni din lume!

Felicitări antrenorilor Petre Cărare, Anton Arghira, staff-ului format din Adriana Limona (Medic), Cosmin Grasu (Maseur) precum și antrenorului descoperitor și tuturor celor care au contribuit în formarea spotivului de azi", a transmis Federaţia Română de Lupte pe pagina oficială de Facebook.

În finala Turneului Mondial de Calificare de la Sofia, sportivul român îl va întâlni pe finlandezul Elias Kuosmanen.

Reclamă

România, 66 de sportivi calificaţi la Jocurile Olimpice

Alin Alexuc e “cel mai ”greu” membru al Team Romania calificat la Jocurile Olimpice. El luptă la categoria 130 kg. Alin bifează a treia prezenţă la Jocurile Olimpice. El a mai fost prezent la Londra în 2012 şi la Rio în 2016, a precizat COSR pe pagina de Facebook.

La Jocurile Olimpice mai sunt calificaţi luptătorii Alina Vuc, Andreea Ana şi Albert Saritov. România are până acum 66 de sportivi calificaţi la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 13:20 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și