Închide meniul

Bernadette Szocs, Eliza Samara şi Ovidiu Ionescu şi-au aflat adversarii de la China Smash 2024 şi vor juca live în AntenaPLAY

Dan Roșu Publicat: 27 septembrie 2024, 13:52

Reclamă
Bernadette Szocs, Eliza Samara şi Ovidiu Ionescu şi-au aflat adversarii de la China Smash 2024 şi vor juca live în AntenaPLAY

Bernadette Szocs, Eliza Samara şi Ovidiu Ionescu şi-au aflat adversarii de la China Smash 2024

Bernadette Szocs, în timpul unui meci - Profimedia Images

Bernadette Szocs, Eliza Samara şi Ovidiu Ionescu şi-au aflat adversarii de la China Smash 2024. Competiţia care se va desfăşura în perioada 26 septembrie – 6 octombrie va fi transmisă exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cea mai bună jucătoare a României, Bernie Szocs, va juca în primul tur cu Xiaona Shan. Dacă va trece de ocupanta locului 41 mondial, Szocs se va duela cu învingătoarea dintre Geman Zong şi o jucătoare venită din calificări.

Bernadette Szocs, Eliza Samara şi Ovidiu Ionescu şi-au aflat adversarii de la China Smash 2024

Eliza Samara joacă în prima rundă cu Kuai Man. Dacă o va învinge pe chinezoaica de pe locul 93 mondial, veterana nostră va evolua împotriva celei mai bună jucătoare a lumii, dacă Sun Yingsha va trece de Natalia Bajor.

Ovidiu Ionescu va debuta împotriva lui Mohamed El-Beiali. Dacă va accede în runda a doua, românul va juca cu învingătorul dintre Wong Chun Ting şi Tomozaku Harimoto (favorit 8).

România mai are două reprezentante în calificările de la China Smash 2024, Andreea Dragoman şi Adina Diaconu. 

Reclamă
Reclamă

Bernadette Szocs poate câştiga o avere la China Smash 2024

Bernadette Szocs poate câştiga o avere la China Smash 2024, competiţie transmisă exclusiv în AntenaPLAY, în perioada 26 septembrie – 6 octombrie. Turneul are premii totale de două milioane de dolari, o sumă impresionantă pentru tenisul de masă.

Prezenţa în turul 1 la China Smash 2024 este recompensată cu 5.000 de dolari. Turul 2 aduce 11.000 de dolari, în timp ce accederea în optimi vine cu un CEC de 14.000 de dolari.

Dacă va ajunge în sferturile de finală, Bernadette va pune mâna pe 20.000 de dolari, iar, mai departe, cifrele devin şi mai atrăgătoare, 40.000 de dolari pentru semifinale, 60.000 de dolari pentru finală şi 100.000 de dolari pentru campioni.

Reclamă

Pentru Bernie, China Smash 2024 poate reprezenta şi şansa de a reveni în top 10 mondial. Szocs este pe locul 13 în ierarhia mondială, cu 1442 puncte. În funcţie de celelalte rezultate, ea poate ajunge pe 10, dacă va atinge semifinalele competiţiei.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:55

Pep Guardiola a confirmat că Rodri e OUT pentru restul sezonului! Mesaj după operația jucătorului: „Cele mai proaste vești”

17:32

Estoril – Sporting LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:15). Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal!

17:32

Gigi Becali, descoperire fabuloasă după FCSB – RFS 4-1: „Luăm 30 şi ceva de milioane de euro dacă terminăm pe locul 2!”

17:26

Gigi Becali schimbă „din temelii” primul 11 de la FCSB! Jucătorii care vor fi OUT la meciul cu Sepsi

16:52

Tragedie în lumea ciclismului! Muriel Furrer a murit la doar 18 ani! Căzătura de la mondiale i-a fost fatală

16:41

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 27 septembrie

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 6 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii
Citește și