Închide meniul

"A aruncat cu un ananas în mine". Ţiriac ar fi agresat paparazzi în faţa unui club. Dezvăluiri inedite oferite de argentinieni

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 noiembrie 2020, 13:40

"A aruncat cu un ananas în mine". Ţiriac ar fi agresat paparazzi în faţa unui club. Dezvăluiri inedite oferite de argentinieni

Actionpress / MARTINEZ,CHRISTIAN via Hepta

Ion Ţiriac, alături de Guillermo Vilas în 1982

  • Ion Ţiriac a avut o reacţie necontrolată
  • Anunţul făcut de Daniel "Pato" Giacometto

Fostul jucător de tenis a fost sub lumina reflectoarelor şi imediat după ce s-a retras, când a fost antrenorul şi managerul lui Guillermo Vilas. A făcut tot posibilul pentru a-l ţine pe starul argentinian departe de paparazzi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Ţiriac, supărat pe paparazzi

Ţiriac a fost în centrul unui adevărat scandal în Buenos Aires, în perioada în care era fără întrerupere alături de Vilas. Un fotograf a avut de suferit în faţa clubului Mau Mau.

Celebru pentru instantaneele sale, Daniel "Pato" Giacometto a dezvăluit prin ce a trecut în momentul în care a încercat să se apropie de Guillermo Vilas.

Reclamă

"Ion Ţiriac era managerul lui Guillermo Vilas. Era un român foarte exigent, foarte sever. Vilas era pe punctul de a intra în Mau Mau şi a izbucnit o ceartă pentru că nu-l lăsau să treacă. Ştiţi de ce? Pentru că purta încălţări sport. Oamenii de la pază nu l-au lăsat să treacă decât cu jachetă şi cravată.

Vilas nu a putut intra, iar Ţiriac a aruncat în mine cu un ananas când a văzut că doream să fotografiez cum era încălţat Guillermo. Era o vedetă internaţională şi românul a spus că imaginea lui va avea de suferit în Europa", a declarat Giacometto pentru jurnaliştii de la Clarin.

Reclamă

Vilas a ocupat locul 2 ATP în anul 1975. A câştigat Australian Open (1978, 1979), Roland Garros (1977) şi US Open (1977). Sud-americanul a avut şi momente tensionate cu Ţiriac.

"Țiriac m-a întrebat: ‘Cum te simți alături de cel mai bun antrenor din lume?’ I-am răspuns că deja știe că se află în fața unui jucător care poate executa orice lovitură", a dezvăluit Vilas într-un documentar.

Reclamă 4 / 0/3

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:46 „Borussia Dortmund e interesată!” Victor Becali, anunțul momentului despre transferul lui Dennis Man în Bundesliga 16:30 Nebunie la meciul care o poate face campioană pe FCSB! Câte bilete s-au vândut la derby-ul cu Rapid! „Erupe” Arena Națională 16:29 VIDEOLeeds – Blackburn 0-1 a fost în AntenaPLAY! Dezastru pentru gazde, care sperau la primul loc! West Brom – Sunderland (17:00) 16:28 LIVE VIDEOSampdoria – Sudtirol, acum în AntenaPLAY! Parma – Spezia (17:15). Man şi Mihăilă sunt titulari! 15:37 L-a ţinut rezervă pe Radu Drăguşin şi a făcut două gafe uriaşe în 35 de secunde! Van de Ven, ridiculizat în Newcastle – Tottenham 15:26 Elias Charalambous anunţă o răsturnare de situaţie în cazul transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Are tot ce îi trebuie” 14:33 EXCLUSIVMirel Rădoi, la un pas de a fi noul antrenor al Universităţii Craiova! Poartă negocierile finale cu Mihai Rotaru 14:19 Ladislau Boloni, reacţie genială după ce Metz a pus capăt seriei negative din Ligue 1! Cum a sărbătorit românul victoria 14:09 Ion Ţiriac a cedat şi renunţă la proiecte de zeci de milioane de euro din România: „Am obosit să mă rog de toată lumea!” 13:33 Cum poate câştiga Bayer Leverkusen titlul în Bundesliga fără să mai joace vreun meci! Reacţia de mare campion a lui Xabi Alonso Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ion Ţiriac a cedat şi renunţă la proiecte de zeci de milioane de euro din România
Extra • 14:09
Ion Ţiriac a cedat şi renunţă la proiecte de zeci de milioane de euro din România: „Am obosit să mă rog de toată lumea!”
Ion Ţiriac, într-o galerie selectă! Cine sunt ceilalţi miliardari români care apar în topul celor mai bogaţi oameni de pe planetă
Diverse • 10 apr., 14:51
FOTO
Ion Ţiriac, într-o galerie selectă! Cine sunt ceilalţi miliardari români care apar în topul celor mai bogaţi oameni de pe planetă
Sorana Cîrstea l-a descris în două cuvinte pe Alexandru Ion Ţiriac
Diverse • 8 apr., 12:28
FOTO
Sorana Cîrstea l-a descris în două cuvinte pe Alexandru Ion Ţiriac! Mesaj plin de emoţie pentru presupusul iubit
Ion Ţiriac nu mai construieşte patinoarul din Braşov
Extra • 2 apr., 13:49
Ion Ţiriac nu mai construieşte patinoarul din Braşov. Decizia radicală luată de miliardarul român
Ce scrie, de fapt, în buletinul lui Ion Ţiriac
Diverse • 2 apr., 8:58
Ce scrie, de fapt, în buletinul lui Ion Ţiriac! Care e numele real al magnatului român