Închide meniul

Acuzaţii fără precedent la adresa lui Ion Ţiriac: "A orchestrat totul, şi-a adus toate rudele!" 

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 iunie 2020, 8:55

Acuzaţii fără precedent la adresa lui Ion Ţiriac: "A orchestrat totul, şi-a adus toate rudele!" 

Eduard Novak, răspuns pentru Ion Țiriac

Hepta

Stan Smith spune că Ţiriac a apelat şi la metode mai puţin ortodoxe pentru ca România să câştige partida.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Au fost zece zile de ploaie la București, iar ei udau terenul și mai mult încât să fie și mai lent. Țiriac a orchestrat totul, și-a adus toate rudele și le-a pus arbitrii de linie. Au fost numeroase decizii greșite. Iar evenimentul în sine a fost foarte tensionat, veneam după incidentele de la Olimpiada de la Munchen.

Iar totul a devenit și mai tensionat. Țiriac a făcut totul să provoace tribunele, trăgea de timp. După meci i-am zis niște lucruri urâte lui Țiriac când îi strângeam mâna și asta a fost tot… N-a fost deloc o despărțire prietenoasă. Nu am mai vorbit cu el 2-3 ani după acel moment”, a dezvăluit Stan Smith pentru Ubitennis, citat de spotmedia.ro.

Stan Smith a revenit în România în 2002

Cei doi s-au împăcat după doi ani, iar în 2002 Stan Smith a venit la Bucureşti pentru un meci demonstrativ între echipele care au jucat cu Salatiera pe masă.

A fost prietenos, au pus imnul României și al SUA, s-a lăsat cu artificii. După meci, i-am spus lui Țiriac că trebuie să merg la Atena și că am escală la Viena. Iar Ţiriac a spus să iau avionul lui. Am avut doi piloți și o frumoasă stewardesă. I-am scris un bilet după: ‘Țiri, iți mulțumesc foarte mult, a fost minunat și mi-ar plăcea să îngropăm securea războiului'”, a adăugat Stan Smith.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și