Închide meniul

Novak Djokovic, prima reacţie după ce a fost descalificat de la US Open. "A fost atât de neintenţionat şi atât de greşit"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 septembrie 2020, 5:26

Novak Djokovic, prima reacţie după ce a fost descalificat de la US Open. "A fost atât de neintenţionat şi atât de greşit"

Profimediaimages

Novak Djokovic a oferit primele precizări după descalificarea de la US Open

Dezamăgit de tot ce s-a întâmplat, sârbul nu a mai ajuns la conferinţa de presă. Totuşi, Djokovic a ales să reacţioneze prin intermediul unui comunicat transmis pe contul său de Facebook. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Novak Djokovic şi-a cerut scuze după ce a lovit o arbitră

"Întreaga situație m-a întristat mult și mi-a lăsat o senzație de gol. M-am interesat de starea arbitrei de linie, iar organizatorii turneului mi-au transmis, mulțumesc lui Dumnezeu, că se simte bine. Îmi pare foarte rău că i-am provocat un asemenea stres. A fost atât de neintenționat şi atât de greșit.

În ceea ce privește descalificarea mea, trebuie să mă uit în înteriorul meu, să iau dezamăgirea mea și să transform tot ce s-a întâmplat într-o lecție, pentru dezvoltarea și evoluția mea ca jucător și ca persoană. Îmi cer scuze US Open și tuturor celor asociați pentru comportamentul meu. Le sunt foarte recunoscător echipei și familiei mele pentru că îmi dau toată susținerea, şi fanilor mei pentru că mi-au fost mereu alături. Mulțumesc și îmi pare rău", a transmis Novak Djokovic pe reţelele de socializare.

Djokovic şi-a cerut scuze şi pe teren, după ce a avut acea reacţie necontrolată. S-a dus repede spre arbitrul de linie, pentru a fi primul care intervine. Chiar dacă femeia şi-a revenit, oficialii au luat decizia de a-l descalifica pe Nole.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:55 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi Vezi toate știrile
Citește și