Închide meniul

Australian Open 2021 | Australienii sunt la picioarele Simonei Halep după victoria cu Veronika Kudermetova: "Poate cineva să o mai oprească?!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 februarie 2021, 9:28

Australian Open 2021 | Australienii sunt la picioarele Simonei Halep după victoria cu Veronika Kudermetova: "Poate cineva să o mai oprească?!"

DPA Images / DEAN LEWINS via Hepta

Simona Halep

Presa din Australia este la picioarele Simonei Halep după lecţia de tenis pe care i-a predat-o rusoaicei Veronika Kudemertova. Jurnaliştii australieni o consideră pe Halep mare favorită la câştigarea trofeului. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep are în palmares o finală la Australian Open. În 2018, Halep pierdea finala cu Caroline Wozniacki. 

"Poate cineva să o mai oprească pe Simona Halep în tentativa sa de a cuceri primul titlu la Australian Open?", au scris jurnaliștii australieni de la Wide World of Sports, pe Twitter.

"Simona Halep este în optimi la Australian Open pentru a șasea oară", a fost şi reacția organizatorilor de la Australian Open.

Câţi bani a câştigat Simona Halep

Calificarea în optimi este recompensată cu 320.000 de dolari australieni (204.000 de euro) şi 240 de puncte WTA.

Reclamă

La ediţia precedentă a AusOpen, Halep a fost eliminată în semifinale de spaniola Garbine Muguruza, scor 7-6 (8), 7-5.  Cea mai bună performanţă a jucătoarei române la Antipozi a fost disputarea finalei ediţiei din 2018, când a fost întrecută de daneza Caroline Wozniacki, cu scorul de 7-6 (2), 3-6, 6-4.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:32 Bianca Ghelber s-a CALIFICAT la Jocurile Olimpice 2024! Românca a îndeplinit baremul la aruncarea ciocanului 17:31 LIVE TEXTFCU Craiova – Dinamo 0-0. Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării 17:19 Adrian Mazilu a retrogradat cu Vitesse! Bornă negativă pentru puștiul vândut de Gică Hagi cu 3 milioane de euro 17:15 Octavian Vâlceanu, „groparul” lui FC Voluntari! Două gafe incredibile făcute împotriva lui Poli Iaşi. Ce s-a întâmplat 17:02 LIVE VIDEOWatford – Hull City se joacă ACUM în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:57 VIDEOBari – Pisa 1-1, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! A fost spectacol în Serie B 16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica Vezi toate știrile
Citește și