Închide meniul

Australian Open 2021 | Gestul superb făcut de antrenorul Soranei Cîrstea după ce aceasta îl umilise cu câteva zile în urmă. Ce a făcut după victoria cu Petra Kvitova

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 februarie 2021, 5:33

Australian Open 2021 | Gestul superb făcut de antrenorul Soranei Cîrstea după ce aceasta îl umilise cu câteva zile în urmă. Ce a făcut după victoria cu Petra Kvitova

ProfimediaImages

Sorana Cîrstea, cuvinte uriașe de la Ilie Năstase

După ultimul punct al meciului, antrenorul lui Cîrstea a dus pumnul la piept, gest prin care a arătat că relaţia dintre cei doi a rămas una bună, dar şi prin care susţine că jucătoarea noastră a câştigat meciul cu inima.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorana Cîrstea a cerut ca antrenorul ei să fie sancţionat şi i-a strigat acestuia: "Taci din gură!"

Victoria începutului de an pentru tenisul românesc vine la câteva zile după ce Sorana îşi umilise antrenorul, în timpul unui turneu pregătitor. Atunci, ea i-a cerut arbitrului să îi dea avertisment lui Cruciat, pentru că vorbeşte prea mult.   

În timpul meciului cu Ann Li, Sorana Cîrstea a oferit un moment uluitor. Şi-a pierdut cumpătul şi şi-a jignit antrenorul. "Taci dracului! Taci! Taci din gură", a strigat Sorana. "Nu am mai văzut aşa ceva", au reacţionat fanii pe reţelele sociale.  

Românca i-a solicitat arbitrului de scaun să îl avertizeze pe Adrian Cruciat, pentru că vorbeşte prea mult! "Nu pot să îl avertizez pe el, doar pe tine", a reacţionat aceasta.

Reclamă

Australian Open 2021 | Victorie uriaşă pentru Sorana Cîrstea

Sorana Cîrstea a fost şi ea surprinsă că a reuşit să joace la un nivel înalt peste două ore, la Australian Open. Ea s-a numărat printre jucătoarele care au avut parte de 15 zile de izolare strictă, chiar înainte de Australian Open 2021. 

"Acum, cea mai importantă este recuperarea mea după efortul depus azi. Să joc două ore la peste 30 de grade, m-a obosit mai mult decât de obicei, dar cred că este impresionant să vin după 15 zile fără să lovesc o minge de tenis și să joc foarte bine, asta m-a surprins și pe mine", a spus Sorana, la interviul de după meci.

Calificarea în această fază este recompensată cu un premiu de 215.000 de dolari australieni (137.000 de euro) şi cu 130 puncte WTA.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
Vezi toate știrile
Citește și