Închide meniul

Australian Open 2021 | Simona Halep, gata să evite un nou dezastru cu Iga Swiatek: "Dacă fac asta, am o şansă!" Traseu infernal pentru Simo 

Antena Sport Publicat: 14 februarie 2021, 6:50

Australian Open 2021 | Simona Halep, gata să evite un nou dezastru cu Iga Swiatek: "Dacă fac asta, am o şansă!" Traseu infernal pentru Simo 

DPA Images via Hepta

Simona Halep - Iga Swiatek, în optimi la Australian Open 2021

  • Simona Halep - Iga Swiatek, live text pe AS.ro, duminică, de la 10:00
  • Cum o poate învinge Simona Halep pe Swiatek

Simona Halep e convinsă că va avea viaţă grea cu Iga Swiatek. Poloneza e campioana de la Roland Garros, după ce a învins-o şi pe Simona în drumul spre finală, scor 6-1, 6-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Sunt multe lucruri pe care va trebui să le fac diferit, pentru că la Roland Garros a fost un meci foarte scurt, nu am simțit mare lucru din el. Iga a fost foarte rapidă și foarte puternică în acea zi. Dar voi da uitării acel meci. Voi vorbi cu echipa mea despre ce am de făcut mai bine de data asta, și mă voi concentra pe mine, așa cum fac în fiecare zi. Pentru că atenția va fi pe mine. Iar dacă joc tenisul meu cel mai bun, am o șansă.

Nu pot îmbunătăți ceva anume într-o singură zi. Trebuie să am încredere în mine. Trebuie să am încredere în jocul meu. Trebuie să cred în mine și să dau ce am mai bun. Știu că o să fie dificil, pentru că ea lovește foarte puternic și are, de asemenea, încredere după ce a câștigat un Grand Slam. Dar acum e o altă zi, un alt meci. Așa că sunt sigură că dacă voi fi fit și concentrată, voi avea o șansă bună", a spus Simona Halep pentru treizecizero.ro, citată de Digisport.

Reclamă

Australian Open 2021 | Traseu infernal pentru Simona Halep 

Partida cu Iga Swiatek este doar începutul unui drum infernal către trofeu al Simonei Halep. În cazul unei victorii, Halep ar putea juca în sferturi cu Serena Williams. În semifinale, Simona ar putea juca cu Naomi Osaka sau cu Garbine Muguruza. Finala ar fi una de vis pentru tenisul mondial, cu cele mai bune jucătoare din lume. Simona Halep s-ar putea bate pentru trofeu cu Ashleigh Barty, liderul mondial.

Simona Halep – Iga Swiatek vafi LIVE TEXT pe AS.ro, duminică, de la 10:00. 

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: "Exită o portiţă. Am început demersurile"
Tenis • 27 mart., 17:42
Anunţ uriaş despre participarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice de la Paris: „Există o portiţă. Am început demersurile”
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că "s-a dopat masiv"
Tenis • 26 mart., 18:50
Cum a putut reacţiona Nick Kyrgios după ce Simona Halep a fost acuzată că „s-a dopat masiv”: „Am înţeles”
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie
Antena Sport Update • 26 mart., 17:52
Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 martie 2024
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami!
Tenis • 26 mart., 9:54
Sorana Cîrstea, prima reacţie după ce a fost eliminată de la turneul de la Miami! Ce a spus despre Simona Halep
Iga Swiatek, eliminată în optimile de la Miami
Tenis • 26 mart., 8:52
Iga Swiatek, eliminată în optimile de la Miami! Surpriză de proporţii în Florida. Iga a ratat Sunshine Double