Închide meniul

Anton Netolitzchi a murit la vârsta de 63 de ani, după ce s-a infectat cu Covid-19. Acesta a fost de 11 ori campion naţional la baschet

Antena Sport Publicat: 17 martie 2021, 14:11

Anton Netolitzchi a murit la vârsta de 63 de ani, după ce s-a infectat cu Covid-19. Acesta a fost de 11 ori campion naţional la baschet

CSA Steaua

Anton Netolitzchi a fost de 11 ori campion cu Steaua

  • Anton Netolitzchi a murit la vârsta de 63 de ani
  • Anunţul făcut de CSA Steaua

Anton Netolitzchi a jucat doar la Steaua în întreaga carieră și a cucerit 11 titluri de campion național pentru clubul roș-albastru, primul în 1978 și ultimul în 1991, notează frbaschet.ro. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Clubul Sportiv al Armatei Steaua București anunță decesul marelui baschetbalist Anton Netolitzchi, la vârsta de 63 ani.

Anton Netolitzchi a fost unul dintre cei mai importanți jucători din istoria baschetului românesc. A început să practice acest sport la vârsta de 10 ani, iar în 1977 a ajuns la Steaua București, singura echipă pentru care a evoluat în toată cariera sa, până în 1993", a anunţat CSA Steaua. 

Reclamă

Cine a fost Anton Netolitzchi 

Anton Netolitzchi este unul dintre cei mai importanţi baschetbalişti din istoria România. Acesta a jucat de numai puţin de 130 de ori pentru echipa naţională a României. 

"Născut pe 6 martie 1958, Anton Netolitzchi a avut 130 de selecții în naționala de baschet a României. A cucerit 11 titluri de campion național cu echipa Steaua București, primul în 1978, ultimul în 1991, iar în 1993 a câștigat și Cupa României. A participat cu echipa națională de seniori la 4 ediții ale Campionatelor Europene și ale Cupei Balcanice inter-țări. După retragere, a fost antrenor în cadrul secției de baschet, a echipei roș-albastre, atât la seniori, cât și la tineret, ocupând această funcție până la începutul anilor 2000", a mai transmis CSA Steaua. 
 

Reclamă

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:57 FC Porto, suspendată 3 ani din cupele europene! Cum poate scăpa de sancţiunea dură dată de UEFA 17:44 „Nu ştiu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun!” Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar 17:29 Sorana Cîrstea a fost eliminată încă din primul tur de la Stuttgart! Eşec usturător în faţa finalistei de la Australian Open 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 aprilie 2024 17:04 Ralf Schumacher l-a făcut praf pe Toto Wolff: „Mercedes e un dezastru în acest moment. E catastrofal!” 17:03 Suma câştigată de Cristiano Bergodi, în cele zece luni petrecute la Rapid! A încasat o avere, la al treilea mandat în Giuleşti 16:38 „Dan Şucu se va întâlni cu Marius Şumudică!” Liderul galeriei Rapidului, reacţie clară după demiterea lui Cristiano Bergodi 16:37 Va primi Simona Halep wild card la Jocurile Olimpice? Mesajul transmis de Horia Tecău 15:55 Victor Angelescu, anunţ despre venirea lui Marius Şumudică la Rapid 15:35 OFICIAL! Cristiano Bergodi a fost demis de la Rapid! Cine va sta pe bancă la derby-ul cu FCSB Vezi toate știrile
Pe același subiect
Victor Piţurcă, discurs dur despre proiectul de la CSA Steaua
Liga 2 • 11 apr., 17:37
Victor Piţurcă, discurs dur despre proiectul de la CSA Steaua: „Nici nu ştiu cine sunt cei de acolo. Nu am cu cine să vorbesc”
Gigi Becali pregătește sărbătoarea de titlu în Ghencea
Liga 1 • 11 apr., 15:13
Gigi Becali pregătește sărbătoarea de titlu în Ghencea! FCSB încearcă o revenire incredibilă pe stadionul „Steaua”
Bărbatul celebru din România care a aflat că fiul pe care l-a crescut nu era al lui!
Diverse • 10 apr., 12:13
FOTO
Bărbatul celebru din România care a aflat că fiul pe care l-a crescut nu era al lui! Ce reacţie a avut după şocul vieţii
„Cum sunteți privit de fanii FCSB?” Răspunsul prin care Marius Lăcătuș a surprins pe toată lumea
Liga 1 • 6 apr., 17:47
„Cum sunteți privit de fanii FCSB?” Răspunsul prin care Marius Lăcătuș a surprins pe toată lumea
Adi Popa a vorbit despre revenirea la CSA Steaua
Fotbal • 4 apr., 13:50
FOTO
Adi Popa provoacă iureş cu ultimele declaraţii: „Vreau să piardă FCSB cu Craiova şi Dinamo să retrogradeze”