Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Carmen Tocală, pariu inedit făcut cu Ion Ţiriac. Cum poate câştiga o maşină de colecţie a miliardarului român

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 martie 2021, 9:37

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Carmen Tocală, pariu inedit făcut cu Ion Ţiriac. Cum poate câştiga o maşină de colecţie a miliardarului român

AS.ro LIVE

Carmen Tocală, dezvăluiri surprinzătoare la AS.ro LIVE

  • Carmen Tocală a fost la AS.ro LIVE
  • Ce rol a avut Ilie Năstase în pariul făcut de Ion Ţiriac

Gabriela Irimia, Anca Stoenescu, Sonia Ursu și Gabriela Mărginean au dat lovitura şi se vor lupta pentru o medalie olimpică. Tocală a avut încredere deplină în sportivele noastre şi a pus chiar un pariu surprinzător cu miliardarul Ion Ţiriac.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Ţiriac poate rămâne fără o maşină de colecţie 

"Aşteptăm medalie, nu doar să participăm la Jocurile Olimpice. Ţin minte ce am zis, am pariu cu domnul Ţiriac pe o maşină de colecţie. Ilie Năstase a 'tăiat' pariul. Mă ocup în mod direct. Dânsul m-a provocat, nu a crezut că ne calificăm. La pariu nu contează culoarea medaliei, dar ştiu ce urmăresc eu.

(Cătălin Oprişan: Deci dacă vine medalia, îţi alegi o maşină din colecţia dumnealui?) Trebuie să văd Ilie Năstase ce spune, că dânsul a 'tăiat' pariul", a declarat Carmen Tocală la AS.ro LIVE.

Reclamă

Româncele au câştigat duelul, în luna noiembrie, duelul la baionetă cu reprezentativa Franţei. Au avut, cu mari emoţii, câştig de cauză în clasamentul FIBA.

"Sunt mândră de evoluţia fetelor. La această calificare am avut un concurs de factori şi de efort conjugat cum rar se vede în lume. Noi am depunctat Franţa.

Reclamă

Noi nu am avut niciodată baschet la Olimpiadă, am jucat calificări în 1930, au mai jucat calificări băieţii prin 1950", a precizat legenda baschetului românesc feminin.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 10:01 Danielle Collins – Elena Rybakina e finala de la Miami 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Diverse • 28 mart., 19:57
FOTO
„Cu bicicleta nu am cum” Ion Ţiriac a dezvăluit motivul pentru care a ajuns să piloteze avioane la peste 80 de ani!
"Domnu` Ţiriac, nu mai e ham-ham!" Ce a ales să facă magnatul cu un teren de 5 hectare
Diverse • 26 mart., 8:32
„Domnu` Ţiriac, nu mai e ham-ham!” Ce a ales să facă magnatul cu un teren de 5 hectare care valorează milioane de euro
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Liga 1 • 25 mart., 12:48
„Au o vârstă!” Victor Becali, verdict sincer despre implicarea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac la Dinamo
Meseria la care românii se pensionează la 50 de ani, dar pe care miliardarul Ion Ţiriac o practică la 84 de ani
Diverse • 22 mart., 14:39
FOTO
Meseria la care românii se pensionează la 50 de ani, dar pe care miliardarul Ion Ţiriac o practică la 84 de ani: „Şi încă cum!”
Adrian Năstase crede în implicarea financiară a lui Ion Ţiriac la Dinamo
Liga 1 • 20 mart., 18:10
Adrian Năstase crede în implicarea financiară a lui Ion Ţiriac la Dinamo: „Are suficiente resurse”! Ce a spus de retrogradare