Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Vlad Moldoveanu, ”la o liberă” de NBA: ”A venit greva!” ”Nepotu’”, coleg de cameră cu Jimmy Butler: ”Un băiat aparte!”

Silviu Corneanu Publicat: 14 aprilie 2021, 11:54 / Actualizat: 31 mai 2022, 20:33

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Vlad Moldoveanu, ”la o liberă” de NBA: ”A venit greva!” ”Nepotu”, coleg de cameră cu Jimmy Butler: ”Un băiat aparte!”

AS.ro

Vlad Moldoveanu a fost invitat la AS.ro LIVE

  • AS.ro LIVE, este de luni până vineri, de la 10:30, pe www.as.ro/live
  • Vlad Moldoveanu a stat în cameră cu Fellaini

Când m-a sunat agentul și mi-a zis că nu mai avem voie să avem contact cu nicio echipă din NBA. La Cleveland era LeBron, dar ei nu mai aveau voie să ia contact cu el, din momentul ăla nu mai exista. Era asociația jucătorilor, discutau ei între ei. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii nu mai aveau voie în sala de antrenament, în sălile care aparțineau echipelor. În toate sporturile se întâmplă așa, o dată la 10 – 15 ani, e o grevă”, a povestit ”Nepotu’”, la AS.ro LIVE.

Reclamă

Vlad Moldoveanu a fost coleg de cameră cu Jimmy Butler

”Nepotu’” a dezvăluit faptul că a fost coleg de cameră cu jucătorul celor de la Miami Heat, Jimmy Butler. Vlad Moldoveanu chiar a fost în aceeași echipă starul din NBA.

Am jucat la un turneu pre draft, unde am fost coleg de cameră cu Jimmy Butler. El a ieșit MVP-ul turneului. Este un băiat aparte. Am jucat în aceeași echipă, am stat o săptămână în cameră. 

Reclamă

Am câștigat competiția, după am început să primesc oferte de antrenamente de la mai multe echipe. 

A venit draft-ul propriuzis, nu am fost draftat. Am ajuns la o înțelegere verbală cu cei de la Pheonix să mă duc în să joc în liga de vară, dar a venit greva”, și-a amintit Vlad Moldoveanu, la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3

Vlad Moldoveanu, coleg de cameră cu Fellaini

Moldoveanu a mai avut un coleg de cameră celebru, este vorba despre jucătorul belgian, Fellaini. Cei doi au stat în aceeași cameră după ce s-au operat la doctorul naționalei Belgiei.

Am plecat în Turcia, unde a fost prima mea accidentare mai serioasă. De atunci a început alt punct al vieții mele. Să mă pregătesc de viața de după baschet. M-am operat la doctorul naționalei Belgiei de fotbal. 

Am stat în cameră cu Fellaini, se operase în octombrie. Mi-a zis că eram la un antrenament sau două de a nu mai putea alerga pe veci”, a mai declarat Moldoveanu la AS.ro LIVE.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:25 „Nu are rost să vorbim de felicitări!” Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu 17:57 FC Porto, suspendată 3 ani din cupele europene! Cum poate scăpa de sancţiunea dură dată de UEFA 17:44 „Nu ştiu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun!” Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar 17:29 Sorana Cîrstea a fost eliminată încă din primul tur de la Stuttgart! Eşec usturător în faţa finalistei de la Australian Open 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 aprilie 2024 17:04 Ralf Schumacher l-a făcut praf pe Toto Wolff: „Mercedes e un dezastru în acest moment. E catastrofal!” 17:03 Suma câştigată de Cristiano Bergodi, în cele zece luni petrecute la Rapid! A încasat o avere, la al treilea mandat în Giuleşti 16:38 „Dan Şucu se va întâlni cu Marius Şumudică!” Liderul galeriei Rapidului, reacţie clară după demiterea lui Cristiano Bergodi 16:37 Va primi Simona Halep wild card la Jocurile Olimpice? Mesajul transmis de Horia Tecău 15:55 Victor Angelescu, anunţ despre venirea lui Marius Şumudică la Rapid Vezi toate știrile
Pe același subiect
AS.ro LIVE | Nicole Toma și Bogdan Ristea au fost invitaţii lui Dan Pavel
Alte sporturi • 10 apr., 11:00
AS.ro LIVE | Nicole Toma și Bogdan Ristea au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti din jiu-jitsu brazilian
Preşedintele Federaţiei Române de Tenis a tras un semnal grav de alarmă: "Suntem pe ultimul loc în Europa"
Tenis • 3 apr., 12:43
Preşedintele Federaţiei Române de Tenis a tras un semnal grav de alarmă: „Suntem pe ultimul loc în Europa”
AS.ro LIVE | George Cosac a fost invitatul Roxanei Bratu
Tenis • 3 apr., 11:15
AS.ro LIVE | George Cosac a fost invitatul Roxanei Bratu. Preşedintele Federaţiei Române de Tenis a făcut dezvăluiri de senzaţie
AS.ro LIVE | Gelu Cosma a fost invitatul lui Dan Pavel
Extra • 27 mart., 11:05
AS.ro LIVE | Gelu Cosma a fost invitatul lui Dan Pavel. Dezvăluirile fostului fizioterapeut al Simonei Halep
AS.ro LIVE | Cristina Pîrv este invitata lui Dan Pavel
Alte sporturi • 21 mart., 10:30
AS.ro LIVE | Cristina Pîrv a fost invitata lui Dan Pavel. Poveştile celei mai bune voleibaliste din istoria României