Închide meniul

Klay Thompson a revenit în NBA, ca-n romanul lui Dumas: după 941 de zile!

Reclamă

Cătălin Oprișan Publicat: 10 ianuarie 2022, 14:43

Klay Thompson a revenit în NBA, ca-n romanul lui Dumas: după 941 de zile!

Klay s-a regăsit cu Steph Curry. ”The Splash Brothers”

Foto: Profimediaimages

Pe 13 iunie 2019, Klay Thompson, fiul lui Mychal, fost jucător de baschet profesionist, execută două ”libere”. Genunchiul stâng e ”paradit”, dar el joacă așa. A șasea partidă din Finala cu Raptors. ”Instalația” cedează. Urmează o recuperare anevoioasă. Apoi, în noiembrie 2020, vestea pică precum un trăznet. Klay e gata să revină pe parchet, se pregătește la Universitatea din California, când suferă o ruptură a tendonului lui Achile. La dreptul. Două dintre cele mai temute accidentări ale unui sportiv. ”Legate”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

N-a disperat. S-a lăsat pe mâinile lui Rick Celebrini, fostul jucător canadian, Directorul de Medicină de la Warriors. Au stabilit un ”plan de luptă”, iat triplul campion NBA s-a apucat de treabă. Peste 941 de zile, ca-n romanul lui Dumas, Klay a revenit, în victoria lui Golden State cu cei de la Cleveland (culmea, cei cu care s-a duelat în finale consecutive, între 2015 și 2018), 96-82. Jucătorul cu cele mai multe puncte într-un singur sfert, 37, sportivul cu 60 de puncte într-un meci în care a jucat mai puțin de 30 de minute, a reușit 17 puncte în 19 minute.

La 32 de ani, Thompson s-a regăsit cu Steph Curry, faimosul cuplu ”Splash Brothers”, dar și cu Draymond Green, alături de ”veteranul” Andre Iguodala. Golden State se află pe primul loc în Vest, cu 30 de victorii din 39 de partide, la fel ca cei de la Suns, cu șanse la titlu, alături de Bucks și de Nets.

Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:54 Mark Selby, OUT de la Campionatul Mondial de snooker! L-a învins debutantul Joe O’Connor. „Am nevoie de ajutor” 20:39 VideoHai cu prospeţimea! Marcos Manolache apără la Zaragoza şi e înnebunit după sarmale. Vrea să calce pe urmele lui Horaţiu Moldovan 20:17 AC Milan – Inter LIVE SCORE (21:45). Simone Inzaghi poate câștiga titlul în „Derby della Madonnina”! Echipele probabile 20:03 Lotul preliminar al României pentru Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A. Meciurilor tricolorilor, LIVE în AntenaPLAY 19:42 Tactica inedită propusă pentru ca Dinamo să se salveze de la retrogradare! Planul gândit de echipa din Ștefan cel Mare 19:26 „Eu conduc!” Zeljko Kopic s-a enervat la conferința de presă! A „tunat” înainte de Botoșani – Dinamo 18:50 „Și eu aș încerca asta” Jose Mourinho a propus ca fotbalul să se joace fără portari! Declarația prin care a uimit pe toată lumea 18:26 Joan Laporta, anunţ „bombă” la 12 ore după El Clasico! Cere să se REJOACE Real Madrid – Barcelona şi a găsit precedentul 18:19 Primele transferuri cerute de Dan Petrescu la CFR Cluj! Numele pe care i le-a „pus pe masă” lui Neluțu Varga 18:00 Oțelul Galați va avea un nou stadion de 100 de milioane de euro! Veste uriașă pentru Dorinel Munteanu: „Va avea 30.000 de locuri” Vezi toate știrile
Citește și