Închide meniul

LeBron trage la a patra Olimpiadă. Americanii scot artileria grea: 29 de vedete, 35 de medalii în lotul lărgit pentru Tokyo!

Cătălin Oprișan Publicat: 12 martie 2021, 12:45

LeBron trage la a patra Olimpiadă. Americanii scot artileria grea: 29 de vedete, 35 de medalii în lotul lărgit pentru Tokyo!

Profimediaimages

Curry și LeBron, doi băieți din NBA pentru Tokyo

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În lotul ”provizoriu” creionat de antrenorul Popovich figurează 29 de baschetbaliști care au evoluat fie la Olimpiadă, fie la ”Mondiale”, cu 35 de medalii în palmares. 

LeBron James, care posedă două podiumuri de aur și unul de bronz, n-a fost la Rio, în 2016, dar este ”veteranul” care poate ajunge la al patrulea turneu final, al doilea jucător după Carmelo Anthony ce poate atinge această performanță. Următorii sunt Kevin Durant și Chris Paul, cu câte două JO fiecare. Nouă din cei 12 jucători cu ”aur” în Brazilia sunt prezenți pe listă: Kevin Durant, Harrison Barnes, Jimmy Butler, DeMar DeRozan, Paul George, Draymond Green, Kyrie Irving, DeAndre Jordan și Kyle Lowry. Lipsesc accidentații Klay Thompson, Carmelo Anthony și DeMarcus Cousins.

Reclamă

La lista anunțată în februarie s-au mai adăugat încă 15 noi jucători. În total, sportivi de la 24 de echipe, cu Brooklyn Nets cea mai ”reprezentată” echipă, cu șase jucători. Jocurile Olimpice de la Tokyo urmează să se dispute între 23 iulie și 8 august. 

Reclamă

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:27 Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României 23:27 „Propagandă comunistă!” Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu şi i-a propus un pariu. Ce îi cere să facă la Dinamo 23:01 Ţipete în vestiarul lui FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Ce reacţii au putut avea Nicolo Napoli şi Vlad Achim 22:39 OFICIAL | Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari! Va fi ajutat de Ştefan Grigorie 22:30 Petrolul Ploieşti – FCU Craiova 1-0. Echipa lui Adrian Mititelu rămâne pe loc de baraj. Cum arată clasamentul play-out-ului 22:15 „Aşa nu se poate!” Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic: „Gigi Becali nu a fost de acord!” 21:54 „Martalogu, sau cum îl cheamă?” Cristian Tudor Popescu l-a desfiinţat pe Patrick Mourtagolou! Ce sfat i-a dat Simonei Halep 21:46 EXCLUSIV„Sunt ca vinul!” Reportaj special de la meciul lui Bănel Nicoliţă din Amara! Au sfârâit grătarele la marginea terenului VIDEO 21:19 Fenerbahce vrea să se retragă din campionatul Turciei! Anunţul echipei după ce jucătorii au fost atacaţi de fanii lui Trabzonspor 20:56 Reacţia lui Gică Popescu, după ce a văzut meciul de coşmar al lui Radu Drăguşin la Tottenham: „Asta ar trebui să se întâmple!” Vezi toate știrile
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Formula 1
Pe același subiect
Incident şocant la meciul de baschet al Rapidului!
Baschet • 11 mart., 18:18
Incident şocant la meciul de baschet al Rapidului! Antrenorul giuleştenilor a fost agresat de suporteri! Reacţia clubului
"Regele" LeBron James, moment istoric în NBA, la 39 de ani: primul jucător cu 40.000 de puncte
Baschet • 3 mart., 9:47
„Regele” LeBron James, moment istoric în NBA, la 39 de ani: primul jucător cu 40.000 de puncte
Duelul dintre Sabrina Ionescu şi Stephen Curry va fi transmis pe un ecran uriaş de peste 750 de metri pătraţi
Baschet • 6 feb., 12:27
Duelul dintre Sabrina Ionescu şi Stephen Curry va fi transmis pe un ecran uriaş de peste 750 de metri pătraţi
Stephen Curry a marcat 60 de puncte în 41 de minute, dar Golden State a pierdut
Baschet • 4 feb., 12:02
Stephen Curry a marcat 60 de puncte în 41 de minute, dar Golden State a pierdut. A egalat recordul lui Kobe Bryant
Stephen Curry - Sabrina Ionescu, duel uriaş de aruncări de la 3 puncte
Baschet • 31 ian., 9:41
Stephen Curry – Sabrina Ionescu, duel uriaş de aruncări de la 3 puncte, în timpul All Star Weekend