Închide meniul
VIDEO

Irina Begu a scăpat de descalificare la Roland Garros 2022. Moment tensionat în meciul cu Ekaterina Alexandrova

Dan Roșu Publicat: 26 mai 2022, 14:21 / Actualizat: 26 mai 2022, 15:49

Irina Begu a scăpat de descalificare la Roland Garros 2022. Moment tensionat în meciul cu Ekaterina Alexandrova

Irina Begu a scăpat de descalificare la Roland Garros 2022.

Irina Begu, gest nesportiv / Colaj Eurosport

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din nefericire, Irina Begu a dat cu racheta de pământ, lângă scaun, şi racheta a sărit în tribună, în primul rând şi a atins un spectactor.

Gestul nu a fost unul violent, mai degrabă unul de lehamite, iar Irina şi-a cerut imediat scuze. Cu toate acestea, arbitrul de scaun a chemat supervizorul turneului.

Reclamă

Irina Begu a scăpat de descalificare la Roland Garros 2022

După mai multe minute în care arbitrul stat de vorbă cu supervizorul, cei doi au ajuns la concluzia că a fost vorba doar de o neglijenţă şi Irina Begu a scăpat doar cu un avertisment.

Reclamă

După cinci minute de pauză, a fost rândul Ekaterinei Alexandrova să comenteze legat de decizia luată de oficiali. Irina a fost mai conectată parcă la revenire şi a făcut rebreakul, revenind în setul decisiv.

Cea mai bună performanţă a Irinei Begu la Roland Garros au fost optimile de finală din 2016, atunci când a fost învinsă de Shelby Rogers, după ce a trecut de Mattek, Vandeweghe şi Beck.

Simona Halep – Qinwen Zheng, în turul 2 de la Roland Garros 2022

Simona Halep se duelează cu Qinwen Zheng, în turul al doilea de la Roland Garros. Duelul e programat în jurul orei 16:00, ora României, şi poate fi urmărit LIVE pe www.as.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Halep a mai întâlnit-o pe asiatica de 19 ani de pe locul 74 WTA o singură dată, la Melbourne Summer Set 1, la începutul anului. Simona s-a impus cu 6-3, 6-2, în semifinale şi a câştigat ulterior turneul, după o finală cu Kudermetova.

”La unele mingi i-am simțit forța. Nu e ușor să le returnezi. Am jucat mai bine astăzi, inclusiv la serviciu, mi-am relaxat brațele mai mult”, spunea Halep, după victoria în fața lui Zheng.

Qinwen Zheng, care va împlini 20 de ani în octombrie, nu a fost niciodată mai sus de locul 70 WTA. În acest an, jucătoarea din China a adunat 17 victorii și opt înfrângeri, în timp ce bilanțul Simonei Halep e de 19 victorii și șase înfrângeri.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:27 Vlad Chiricheş primeşte un ajutor uriaş! Decizia luată de FCSB, pentru a-l readuce în formă pe fostul căpitan al României 23:27 „Propagandă comunistă!” Ionuţ Negoiţă s-a năpustit asupra lui Mircea Lucescu şi i-a propus un pariu. Ce îi cere să facă la Dinamo 23:01 Ţipete în vestiarul lui FCU Craiova, după înfrângerea cu Petrolul! Ce reacţii au putut avea Nicolo Napoli şi Vlad Achim 22:39 OFICIAL | Dan Alexa a semnat cu Arsenal Tunari! Va fi ajutat de Ştefan Grigorie 22:30 Petrolul Ploieşti – FCU Craiova 1-0. Echipa lui Adrian Mititelu rămâne pe loc de baraj. Cum arată clasamentul play-out-ului 22:15 „Aşa nu se poate!” Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic: „Gigi Becali nu a fost de acord!” 21:54 „Martalogu, sau cum îl cheamă?” Cristian Tudor Popescu l-a desfiinţat pe Patrick Mourtagolou! Ce sfat i-a dat Simonei Halep 21:46 EXCLUSIV„Sunt ca vinul!” Reportaj special de la meciul lui Bănel Nicoliţă din Amara! Au sfârâit grătarele la marginea terenului VIDEO 21:19 Fenerbahce vrea să se retragă din campionatul Turciei! Anunţul echipei după ce jucătorii au fost atacaţi de fanii lui Trabzonspor 20:56 Reacţia lui Gică Popescu, după ce a văzut meciul de coşmar al lui Radu Drăguşin la Tottenham: „Asta ar trebui să se întâmple!” Vezi toate știrile
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Formula 1
Pe același subiect
Irina Begu s-a retras de la Australian Open
Australian Open • 29 dec., 18:56
Irina Begu s-a retras de la Australian Open 2024! Anunţul de ultim moment făcut de româncă
Sorana Cîrstea, în timpul unui meci
WTA • 18 dec., 10:50
Cum arată clasamentul WTA după ultima actualizare! Care este situaţia româncelor în ierarhia tenisului feminin
Sorana Cîrstea, în timpul turneului Transylvania Open
WTA • 11 dec., 10:44
Sorana Cîrstea conduce în continuare româncele în clasamentul WTA! Cinci jucătoare din România au urcat în ierarhia feminină
Sorana Cîrstea, Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian şi-au aflat adversarele din primul tur
WTA • 2 oct., 10:21
Cum arată clasamentul WTA după ultima actualizare. Pe ce loc este Sorana Cîrstea. Trei românce, în TOP 100
US Open 2023 | Irina Begu a fost eliminată din turul 1
US Open • 29 aug., 20:19
US Open 2023 | Irina Begu a fost eliminată din turul 1. Românca a pierdut duelul cu Tamara Korpatsch