Închide meniul
VIDEO

Irina Begu a scăpat de descalificare la Roland Garros 2022. Moment tensionat în meciul cu Ekaterina Alexandrova

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 26 mai 2022, 14:21 / Actualizat: 26 mai 2022, 15:49

Irina Begu a scăpat de descalificare la Roland Garros 2022. Moment tensionat în meciul cu Ekaterina Alexandrova

Irina Begu a scăpat de descalificare la Roland Garros 2022.

Irina Begu, gest nesportiv / Colaj Eurosport

Irina Begu a scăpat de descalificare la Roland Garros 2022, după un moment nefericit ce a avut loc în setul decisiv, atunci când românca era condusă cu 2-0 de Ekaterina Alexandrova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din nefericire, Irina Begu a dat cu racheta de pământ, lângă scaun, şi racheta a sărit în tribună, în primul rând şi a atins un spectactor.

Gestul nu a fost unul violent, mai degrabă unul de lehamite, iar Irina şi-a cerut imediat scuze. Cu toate acestea, arbitrul de scaun a chemat supervizorul turneului.

Irina Begu a scăpat de descalificare la Roland Garros 2022

După mai multe minute în care arbitrul stat de vorbă cu supervizorul, cei doi au ajuns la concluzia că a fost vorba doar de o neglijenţă şi Irina Begu a scăpat doar cu un avertisment.

Reclamă

După cinci minute de pauză, a fost rândul Ekaterinei Alexandrova să comenteze legat de decizia luată de oficiali. Irina a fost mai conectată parcă la revenire şi a făcut rebreakul, revenind în setul decisiv.

Cea mai bună performanţă a Irinei Begu la Roland Garros au fost optimile de finală din 2016, atunci când a fost învinsă de Shelby Rogers, după ce a trecut de Mattek, Vandeweghe şi Beck.

Simona Halep – Qinwen Zheng, în turul 2 de la Roland Garros 2022

Simona Halep se duelează cu Qinwen Zheng, în turul al doilea de la Roland Garros. Duelul e programat în jurul orei 16:00, ora României, şi poate fi urmărit LIVE pe www.as.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Halep a mai întâlnit-o pe asiatica de 19 ani de pe locul 74 WTA o singură dată, la Melbourne Summer Set 1, la începutul anului. Simona s-a impus cu 6-3, 6-2, în semifinale şi a câştigat ulterior turneul, după o finală cu Kudermetova.

”La unele mingi i-am simțit forța. Nu e ușor să le returnezi. Am jucat mai bine astăzi, inclusiv la serviciu, mi-am relaxat brațele mai mult”, spunea Halep, după victoria în fața lui Zheng.

Qinwen Zheng, care va împlini 20 de ani în octombrie, nu a fost niciodată mai sus de locul 70 WTA. În acest an, jucătoarea din China a adunat 17 victorii și opt înfrângeri, în timp ce bilanțul Simonei Halep e de 19 victorii și șase înfrângeri.

Recomandări
  • Irina Begu a fost aproape de descalificare, la Roland Garros
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-1. Cisse, lovitură de cap perfectă! Dan Nistor a egalat din penalty 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” Vezi toate știrile
Citește și