Închide meniul

Novak Djokovic, o nouă bornă în istoria tenisului! Cum poate să bată recordul deținut de Roger Federer

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 21 decembrie 2020, 15:38

Novak Djokovic, o nouă bornă în istoria tenisului! Cum poate să bată recordul deținut de Roger Federer

profimediaimages

Novak Djokovic a ajuns la 300 de săptămâni în fruntea clasamentului ATP

Pe lângă performanța extraordinară, Djokovic are și șanse să îl depășească pe Roger Federer, care deține momentan recordul, reușind să atingă 310 săptămâni!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Novak Djokovic îl poate depăși pe Roger Federer

Dacă se va menține în poziția de lider, Novak Djokovic poate să îl depășească pe Roger Federer pe data de 8 martie 2021. În momentul de față, liderul ATP are un avans de 2180 de puncte în fața locului doi ocupat de Rafael Nadal.

Sârbul a urcat pentru prima dată pe mult dorita poziție la data de 4 iulie 2011, înregistrând cinci perioade distincte în care a fost lider.

În clasamentul all-time, americanul Pete Sampras ocupă locul 3, reușind performanța de 286 de săptămâni cumulate, dintre care 102 consecutive.

Casa de 10 milioane de euro cumpărată de Novak Djokovic! Luxul în care va trăi cel mai bun jucător de tenis din lume

Novak Djokovic a cheltuit 10 milioane de euro pentru o vilă de lux situată într-o zonă exclusivistă din Spania. Numărul 1 mondial din tenis a stat în Marbella în timpul carantinei, după ce a fost infectat cu noul coronavirus.

Reclamă

Djokovici s-a simţit excelent la Marbella, în martie şi aprilie, când a avut Covid-19. Aşa că a decis să se mute de la Monte Carlo.

Djokovici a plătit 10 milioane de euro pentru vila de lux, în care deja s-a mutat cu soţia sa, Jelena Ristic, şi cu cei doi copii: Stefan, în vârstă de 6 ani, şi Tara, în vârstă de 3 ani.

Familia lui Djokovic are la dispoziţie nouă dormitoare, opt băi, piscină interioară şi exterioară, cinema, sală de sport şi teren de tenis. 

Reclamă 4 / 0/3

Proprietatea se întinde pe 1.000 de metri pătraţi şi era închiriată cu 10.000 de euro pe săptămână înainte să fie cumpărată de sportivul din Serbia, scrie theolivepress.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 2-2. Florin Ştefan a restabilit egalitatea! Gafă uriaşă comisă de Ştefan Târnovanu 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și