Închide meniul

"Pasiunea mă ţine în viaţă în acest sport!". Simona Halep, declaraţii impresionante înaintea debutului la Australian Open. La ce oră va fi meciul cu Lizette Cabrera

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 februarie 2021, 11:21

"Pasiunea mă ţine în viaţă în acest sport!". Simona Halep, declaraţii impresionante înaintea debutului la Australian Open. La ce oră va fi meciul cu Lizette Cabrera

profimediaimages

Simona Halep va debuta la Australian Open, luni, de la 10:00

Simona Halep va debuta încă din prima zi la Australian Open şi va avea un traseu infernal spre trofeu. Ea o va înfrunta în premieră pe Lizette Cabrera (23 de ani, 140 WTA), în prima zi a sesiunii de seară, pe arena "Rod Laver".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep: "Mereu când vin aici mă gândesc la rezultatele din trecut"

Halep va intra pe teren cu gândul la finala din 2018 şi la semifinala din 2020.

"Mereu când vin aici mă gândesc la rezultatele din trecut. Mă gândesc că pot să le obțin din nou, dar nu vreau să pun presiune pe mine. Sunt concentrată pe ceea ce am de făcut.

Nu o cunosc pe Lizette Cabrera, nu am jucat niciodată contra ei. Nu știu cum vine mingea de la ea, dar i-am urmărit puțin jocul. Primul tur e mereu periculos. Sunt concentrată și voi repeta ce trebuie să fac împotriva ei. Mă voi pregăti pentru meci", a spus Halep, într-o conferinţă de presă.

Simona Halep: "Pot spune că nu am păcălit tenisul"

Simona Halep le-a dezvăluit australienilor şi secretul cu care a reuşit să se menţină în top. Românca se menţine de şapte ani printre cele mai bune zece jucătoare ale lumii.

Reclamă

"Cred că m-am concentrat foarte mult pe job-ul meu, pentru că îl numesc un job. Este o slujbă în capul meu! Mă bucur de ea, dar este o slujbă.

Pot spune că nu am păcălit tenisul și așa am obținut toate realizările. În ultimii cinci, șase ani, pot spune că a fost ca o meserie, dar în același timp am și pasiunea care mă ține în viață în acest sport”, a mai spus Halep.

Simona Halep a precizat că nu este accidentată, deşi a acuzat probleme medicale în meciul pierdut cu Ekaterina Alexandrova.

Reclamă 4 / 0/3

"Ieri am avut probleme la spate din cauza aerului condiționat. Mușchiul s-a blocat puțin, dar am făcut un tratament aseară și în această dimineață, așa că mă simt mai bine acum”, a spus Halep.

Recomandări
  • Simona Halep va debuta luni la Australian Open
  • Ea este a doua favorită la câştigarea trofeului

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” Vezi toate știrile
Citește și