Închide meniul

Reacţia Gabrielei Ruse, după ce a adus primul punct în România – Italia din FED Cup: "Mă simt obosită, am crampe!"

Antena Sport Publicat: 17 aprilie 2021, 14:19

Reacţia Gabrielei Ruse, după ce a adus primul punct în România – Italia din FED Cup: "Mă simt obosită, am crampe!"

Mediafax Foto / Flaviu Buboi via Hepta

Gabriela Ruse

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eram foarte emoţionată la început, apoi am înţeles mai bine ce trebuie să fac. E 1-2, va intra Miki, sperăm la o victorie, suntem alături de ea. E a doua oară când vin la Cluj şi dacă nu câştigăm, nu mai vin a treia oară. A fost o presiune pentru că ştiam că dacă nu voi câştiga, România va pierde întâlnirea, dar în acelaşi timp nu aveam nimic de pierdut. Cumva, am reuşit, nu ştiu cum, nu-mi vine să cred şi nu am jucat cel mai bun tenis al meu. E foarte greu să intri pe teren şi să joci pentru ţara ta.

Mă simt obosită, am crampe, dar sunt fericită că am câştigat primul meu meci în Fed Cup.  Eu nu am mai jucat după cinci luni, este al treilea meci după accidentarea la deget şi s-a simţit că nu am avut meciuri. Nu am făcut ceva special, am încercat să mă relaxez, acel 1%. Acest punct adus României a fost vital. Îmi doresc ca Miki să fie bine fizic, să reuşească. La cum a jucat ieri, în momentul de faţă cred că se poate. Nu am apucat să vorbesc cu ea acum, o să merg la meci şi o ţip cât pot de tare”, a declarat Gabriela Ruse, conform news.ro.

Reclamă

FED Cup România – Italia! România trebuie să câştige toate meciurile pentru a învinge Italia

Sâmbătă mai sunt programate meciurile Elisabeta Cocciaretto (111 WTA) – Mihaela Buzărnescu (137 WTA) şi dublul Monica Niculescu/Elena Gabriela Ruse – Jasmine Paolini/Giulia Gatto-Monticone.

După trei partide, Italia conduce cu 2-1 la general. Vineri, în primele două meciuri, Irina Bara a fost învinsă de Elisabeta Cocciaretto, scor 6-1, 6-4, şi Mihaela Buzărnescu a pierdut în faţa Martinei Trevisan, scor 2-6, 6-2, 6-7 (5).

Reclamă

Echipa care câştigă barajul va juca în calificările pentru ediţia 2022 a Grupei Mondiale. Echipa care pierde va juca în Grupa I a Zonei Euro-africane.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:08 Dan Şucu a dezvăluit prima uriaşă pe care o vor încasa rapidiştii dacă vor cuceri titlul! Bonus consistent şi pentru Europa 11:50 Cine va arbitra meciul România – Irlanda de Nord! A mai fost la centru la două partide disputate de ţara noastră 11:29 Surpriza pe care o pregăteşte Edi Iordănescu pentru dubla cu Irlanda de Nord şi Columbia! Jucătorul care l-a impresionat 11:03 „Nu merita asta” Mesaje de susţinere pentru Aryna Sabalenka, după ce iubitul ei a murit subit, înainte de a împlini 43 de ani! 10:36 Stere Halep, înainte de meciul fiicei sale cu Paula Badosa: „Am foarte multe emoţii”! Ce a spus despre adversara Simonei 10:00 Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024! 9:36 Cosmin Matei va fi pus sub acuzare după ce a fost depistat pozitiv! Nimeni nu a cerut proba B! Ce riscă fotbalistul 9:03 FotoSuferinţă fără margini pentru Aryna Sabalenka! Tenismena şi-a pierdut tatăl şi iubitul la aceaşi vârstă, în condiţii similare! 8:52 Pilotul de Formula 1 care investeşte într-un club de fotbal! Pierre Gasly şi-a ales echipa 8:23 Mesajul trimis din arest de liderul galeriei Rapidului, după meciul cu Farul. „Bocciu”, apel la adresa ultraşilor Vezi toate știrile
Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 20 martie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să aibă grijă de sufletul lor. Află ce se întâplă cu zodia ta

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Formula 1
Pe același subiect
Emma Răducanu a eliminat-o pe Gabriela Ruse de la Auckland
WTA • 2 ian., 13:08
Emma Răducanu a eliminat-o pe Gabriela Ruse de la Auckland! Prima victorie după opt luni pentru jucătoarea cu origini româneşti
Programul meciurilor din duelul Serbia - România, din Billie Jean King Cup
WTA • 9 nov., 14:20
Programul meciurilor din duelul Serbia – România, din Billie Jean King Cup! Gabriela Ruse deschide „balul”
Gabriela Ruse, cu ochii în lacrimi după ce a pierdut finala Transylvania Open
WTA • 22 oct., 20:50
Gabriela Ruse, cu ochii în lacrimi după ce a pierdut finala Transylvania Open: „Dumnezeu mi-a scos această săptămână în cale!”
Gabriela Ruse a pierdut finala Transylvania Open
Tenis • 22 oct., 19:47
Gabriela Ruse a pierdut finala Transylvania Open. Tamara Korpatsch, campioană în premieră
Gabriela Ruse s-a calificat în semifinalele de la Transylvania Open
WTA • 20 oct., 18:57
Gabriela Ruse s-a calificat în semifinalele de la Transylvania Open! Românca, revenire superbă după un set pierdut la 0