Închide meniul

Roger Federer nu renunţă! "Este foarte motivat. Este incredibil!" Când va reveni elveţianul după operaţia de la genunchi

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 6 decembrie 2020, 11:55

Roger Federer nu renunţă! "Este foarte motivat. Este incredibil!" Când va reveni elveţianul după operaţia de la genunchi

profimediaimages

Roger Federer a lipsit aproape un an din tenis, dar vrea să revină la fel de puternic

Roger Federer a câştigat 20 de titluri de Grand Slam până la 39 de ani. Rafael Nadal i-a egalat însă recordul în acest an. Elveţianul nu renunţă şi este gata să revină în top.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roger Federer, lăudat de antrenor: "Vrea să revină la nivelul pe care îl avea înaintea accidentării"

Federer a pierdut aproape tot sezonul. A jucat ultima oară la începutul anului, la Australian Open. În mai, el a suferit a doua operaţie la genunchiul drept, iar în octombrie a revenit la antrenamente.

"Roger este foarte motivat, este incredibil. Mulţi oameni se întreabă de ce mai joacă. Le vine greu să înţeleagă că încă are pasiune pentru joc şi vrea să obţină rezultate notabile. Vrea să fie competitiv şi să revină la nivelul pe care îl avea înaintea accidentării", a spus Ivan Ljubicic în Tennis Head.

Roger Federer vrea să joace la Australian Open

Federer vrea să revină anul viitor. În februarie, ar putea fi din nou pe teren la Melbourne.

"Primim informaţii noi în fiecare zi de la Australian Open. Am încercat să facem tot ce am putut în ultimele opt luni. Am fost în Elveţia şi ne-am antrenat", a mai spus Ljubicic. 

Reclamă
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Roger Federer (@rogerfederer)

Nici Simona Halep nu a fost descurajată de măsurile drastice de securitate anunţate de organizatorii din Australia. 

"Cu siguranţă Simona Halep va veni la Melbourne, la Australian Open", a fost anunţul pe care chiar antrenorul Darren Cahill l-a făcut pentru Fox News. Halep este prima jucătoare de Top 10 care şi-a anunţat prezenţa la competiţia în care a jucat finala, în 2018.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Roger Federer nu a mai jucat de aproape un an
  • Elveţianul în vârstă de 39 de ani a câştigat 20 de tituri de Grand Slam

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” Vezi toate știrile
Citește și